Webshop

Az Avemar Webshop, mint az Avemar hivatalos webáruháza 2008 januárjában indult és azóta már több ezer megrendelést teljesített, több száz új, majd többségükben visszatérő elégedett megrendelő részére.

A kedvező feltételek, a gyors és rugalmas ügyfélszolgálat, az azonnali problémakezelés, a GLS futárcég tapasztalata alapján egyre többen veszik igénybe az Avemar kiszállítást is.

Megbízható rendszerünkkel lehetőség nyílik arra is, hogy az Avemar úgy jusson el az érintettekhez, hogy ők csupán átveszik azt, a megrendelést, a fizetést pedig a hozzátartózó vagy ismerős intézheti.

Az Avemar tárolási előírása alapján szállításkor kerülni kell a fokozott hőhatást, ezért májustól szeptemberig - ha az időjárás úgy kívánja - a kiszállítás thermo (polisztirol) dobozban fagyasztott ásványvíz vagy jégakku hűtéssel történik.

A megrendelések magas színvonalú teljesítését, a kiszállítások biztonságát és a vevők elégedettségét az Avemar gyártója és forgalmazója folyamatosan ellenőrzi.

FONTOS, hogy a magyar nyelvű webshopban csak magyarországi címre teljesíthető kiszállítás. Európai országokba a www.avemarshop.eu oldalon elérhető webshop feltételei alapján történhet kiszállítás.

Tovább a magyar Webshopra >>

Tovább az európai Webshopba >>