Tudta-e? Avemar Kisokos

Sajnos ezekkel a szavakkal már elég sokan találkoztak, de a pontos meghatározásukkal kevesek vannak tisztában.
Hogy pontosan mit is jelentenek ezek az onkológiai szakkifejezések, azt Avemar Kisokos sorozatunk jelenlegi, 9. fejezetében részletezzük Önöknek.

Tovább a cikkre »

 

Rák: ijesztő szó, de ma már nem feltétlenül jelent végleges ítéletet. Avemar Kisokos cikksorozatunk 8. témája a rák betegség kezdeti időszakáról, a diagnózis feldolgozásának folyamatáról nyújt bővebb tájékoztatást.

Tovább a cikkre »

 

Avemar Kisokos sorozatunk 7. részében a C-vitaminnal, valamint a C-vitamin egészséges és (daganatos) beteg szervezetre gyakorolt hatásával foglalkozunk.
Kitérünk arra is, hogyan alkalmazható (egyáltalán fogyasztható-e) a C-vitamin az Avemar készítményekkel együtt...

Tovább a cikkre »

 

Folytatva az előző héten elkezdett témát Avemar Kisokos cikk sorozatunk 6. részében a már kialakult daganat és a pszichológia kapcsolatát járjuk részletesebben körbe...

Tovább a cikkre »

 

Van-e kapcsolat a lelki problémák és a daganatos megbetegedések kialakulása között? Ha már kialakult daganatos betegséggel küzdünk, segíthet-e az onkopszichológiai kezelés?

Tovább a cikkre »

 

A D-vitamin nélkülözhetetlen vitamin, melyet a nap sugárzásának hatására bőrünk is előállít, illetve egyes élelmiszerekben is megtalálható.

Tovább a cikkre »

 

Az Avemar készítmények dobozán a következőt olvashatjuk: „A készítmény aktív összetevője az Avemar pulvis, amely válogatott minőségű búzacsíra biotechnológiai úton átalakított kivonata”.

Tovább a cikkre »

 

Szedhet-e olyan daganatos beteg Avemar speciális – gyógyászati célra szánt - tápszereket, aki emellett cukorbetegséggel (is) küzd?

Tovább a cikkre »

 

Az Avemar, fermentált búzacsíra-kivonatot tartalmazó, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére. Gyakran kapjuk a kérdést, hogy fogyasztható-e gluténérzékenység esetén.

Tovább a cikkre »