ORVOSOKNAK

Az Avemar weboldal bizonyos szolgáltatásai csak orvosok és fogorvosok részére elérhetőek.

A szolgáltatások igénybevételéhez felhasználóinknak egy rövid regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztrációt követően az Ön által megadott e-mail cím és az általunk küldött jelszóval lehet igénybe venni szolgáltatásainkat.

Regisztráció

A szolgáltatások használatához a következő adatokat kérjük megadni:

Szeretnék ingyenes termékminta csomagot kapni az alábbi címre
Egyéb adatok
Szeretnék Avemar szakmai hírlevelet kapni
Adatvédelmi feltételek

A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes esetekben tájékoztató anyagokat, hírlevelet küldünk felhasználóinknak, de minden ilyen esetben lehetőséget kínálunk arra, hogy a további kapcsolódó tájékoztató anyagok, hírlevél fogadásáról lemondjanak. 
A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (például termékminta kiküldése). Az adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át