Avemar hírlevél 2015. november

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. november

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


A Napi Doktor támogatója az Avemar!

2015. november 30-tól az RTL Klub Napi Doktor című műsorának támogatója az Avemar lesz. A délelőtt 8:40-től kezdődő egészségügyi és életmód tanácsadással foglalkozó tévéműsor számos meghívott vendéggel és szakemberrel áll az érdeklődők szolgálatában.
Találkozzunk a TV előtt is!


Az Onkológia decemberi számában

Az orvosoknak és egészségügyi szakembereknek összegyűjtött Avemar szakcikkek listájában már több mint 150 tudományos közlemény szerepel. Összeállítottunk ezekből egy kivonatot az onkológusok részére.
Az Avemar kutatási eredmények többsége visszakereshető az amerikai www.pubmed.org weboldalon, az „Avemar” kulcsszó használatával.


Folyamatos akciók a webshopban

Az Avemar hivatalos webshopjában és az Avemar márkaboltokban 2016. február 1-től változnak készítményeink árai. Az új árlistáinkat január első napjaiban tesszük közzé és erről hírlevélben is értesítjük majd tisztelt vásárlóinkat.
Addig is tekintsék meg webshopunk jelenlegi kedvezményes árait és akcióit:

http://www.avemar.hu/webshop


Gyógyszertárakban is kaphatók az Avemar termékek

Az Avemar készítmények 17 éve megvásárolhatók a magyarországi patikákban is!
Ha nincs készleten, kérje gyógyszerészétől, aki azonnal megrendelheti az Ön részére.
Gyógyszertáranként nagyon változó termékeink árazása, felmérésünk szerint akár 20%-kal is eltérhet márkaboltunk és webshopunk áraitól!

Részletes árinformációk itt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.