Vásárlási feltételek

I. Távszerződés

Megrendelésének beküldésével vagy elküldésével a Bizalom Expressz Kft. vásárlója lesz. A megrendelés átvételével, illetve e-mailes vagy telefonos visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

a Bizalom Expressz Csomagküldő és Kereskedelmi Kft.,

(Székhely: 1139 Budapest, Röppentyű utca 48.
Adószám: 14015681-2-41,
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-884869,
Ügyfélszolgálat: 1066 Budapest, Ó utca 4.
Telefon: 06 (1) 301 0141, fax: 06 (1) 301 0142;
E-mail: bex@bex.hu)

mint Szállító, valamint Ön, mint Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
 

A Szolgáltató köteles futárszolgálat útján, a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket, az ott megadott módon, az ott megjelölt szállítási címre eljuttatni.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott vagy beküldött Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni.

A Vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás kért napja előtti nap délelőtt 10 óráig a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs.
A lemondást telefonon jelezheti a +36-1-301 0141 -es telefonszámon vagy bex@bex.hu email címen.
Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
 

II. Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Amennyiben feltüntetésre került szállítási díj, az mindig tartalmazza a csomagolási költséget és az általános forgalmi adót is.

A vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és a termék kézhezvétele közötti időszakban!
 

III. Fizetési feltételek

A kiválasztott termék vételárának kifizetése jelenleg a Vevő döntése alapján 3 (három) különböző módon történhet :

  1. Előreutalással a 10700653-22694005-51100005 bankszámlaszámra (CIB Bank Zrt.), így a futár csak a terméket viszi ki. (előreutalással)
  2. Bankkártyás fizetéssel, így a futár csak a terméket viszi ki. (bankkártyával)
  3. Termék átvételekor a futárnak fizetéssel. (utánvétel)
    a, Magyarországon kizárólag magyar forintban történő fizetéssel
    b, Romániában kizárólag román leiben történő fizetéssel.

Minden esetben a névre szóló gépi számla a termékhez csomagolva kerül kiküldésre.
 

IV. Szállítási információk

A termék kizárólag Magyarország és Románia közigazgatási határain belüli valós címre kerülhet kiszállításra.

Az Európai Unió országaiból a www.avemarshop.eu oldalon várjuk megrendeléseiket.

A szállítás jelenleg a GLS futárszolgálat közreműködésével történik, belföldön leghamarabb a megrendelés visszaigazolását követő 48 órán belül, külföldön 72 órán belül.

Küldeményeinket a GLS Hungary juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére.

A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben elérhető.

A küldemény feladását követően már a GLS Ügyfélszolgálatán is érdeklődhet a csomagról: munkanapokon 9-19 óra között, a 06 (1) 802 02 65 telefonszámon.

A GLS-t az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Nyáron, az Országos Meteorológiai szolgálat által előre jelzett hőségriadó napjaiban a termék kiszállítása thermodobozban (hőszigetelő lapokkal bélelt kartondoboz) jégakkuval vagy fagyasztott ásványvízzel történik!

Kiszállítási napok: minden héten kedden, szerdán vagy csütörtökön (kivétel ünnepnapok)!
 

V. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A Vevő az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevő elállása esetén a Bizalom Expressz Kft. a teljes fizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti

A Bizalom Expressz Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat!

A Szállító szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
 

VI. Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy vásárlási adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!