Avemar hírlevél 2015. június

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. június

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Nyári tudnivalók rákbetegeknek

A nyár, a napsütés, a strandolás egyrészt kikapcsolhat, feltölthet minket, másrészt viszont számos veszélyt rejthet magában egészségesekre és betegekre egyaránt.
Dr. Bittner Nóra onkológus főorvost arról kérdezte a Daganatok.hu portál, hogy mire kell a rákkezelések alatt és után különösen odafigyelni. A napozás mellett szó volt többek között a hőség miatti rosszullétekről, az izzadásról, a rovarcsípések hatásairól, az allergiáról és a különböző védőoltások alkalmazásáról.

A cikk itt olvasható el »


Készletakció az Avemar webshopban!

Nagyon kedvező árak, kivételes alkalom, érdemes most feltölteni a készleteket a nyárra!

A szeptemberi lejáratú italpor, az októberi lejáratú tabletta és a decemberi lejáratú granulátum akciói a készlet erejéig érvényesek.

Tekintse meg extra akciós kínálatunkat az alábbi weboldalon:

http://www.avemar.hu/webshop/akciok »


Ár-összehasonlító táblázat

A webshopunk nyitóoldalán található ártáblázatunkban kiszámoltuk a napi adagok költségét is. Javasoljuk minden hasonló termék megvásárlásakor, hogy még a vásárlás előtt számolják ki a napi adag költségét is, hiszen sokszor előfordul, hogy a kisebb kiszerelés kedvezőnek tűnő ára (például csak 7, 14, 21 vagy 28 napi adag) a valóságban több, mint egy 30 napos kiszerelés napi költsége.

Tovább a táblázathoz »


Korszerű Avemar filmtabletta

Több mint két éves kutató és fejlesztő munka előzte meg az Avemar filmtabletta 2010 májusi piacra lépését. Az elkészült halványzöld színű, könnyen lenyelhető (akár félbe is törhető) tabletta több kiszerelésben (150 db, 300 db, 600 db) is megvásárolható, könnyen tárolható, szállítható és adagolható. A tabletta nem tartalmaz hozzáadott gyümölcscukrot vagy édesítőszert. 

A filmtabletta aktív összetevője ugyanaz az Avemar pulvis (por), amely a granulátumot és az italport is alkotja.

További információk a tablettáról »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!