Avemar hírlevél 2015. december

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. december


Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Örömökben, Egészségben Gazdag Békés Boldog Új Esztendőt kívánunk Önnek és családjának!

Üdvözlettel: az Avemar termékek gyártójának, forgalmazójának munkatársai és értékesítő partnerei


Avemar filmtabletta: új és modern külső

Figyelembe véve a piaci trendeket, és szemmel tartva a vásárlói igényeket az Avemar új, modern megjelenésű és könnyebben fogyasztható tabletta formával igyekszik segíteni a daganatos betegséggel küzdők mindennapjait.

Bízunk benne, hogy a változatlan minőségű Avemar filmtabletta új formája eltalálja ízlését és a lehető legjobb minőséget biztosítja Önnek. Amennyiben észrevétele, kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal a 06 (1) 2020 290-es telefonos ügyélszolgálatunkhoz, ahol kollégáink munkanapokon 9 és 17 óra között várják hívását.


Az Avemar Webshop ünnepi kiszállítási rendje

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Avemar Webshop kiszállítási napjai az ünnepi időszak alatt a következőképpen alakulnak: a karácsony előtti utolsó kiszállítási nap december 23-án szerdán, a két ünnep közötti kiszállítási napok december 29 és 30. között (kedd és szerda), a jövő évi első kiszállítási nap január 5-én kedden lesznek.

Bízunk benne, hogy 2016-ban is megtiszteli webshopunkat rendelésével!

http://www.avemar.hu/webshop


Ünnepi nyitvatartás: Avemar Márkabolt

Az ünnepnapok miatt kérjük, ellenőrizze termék készleteit, mert Kék Golyó utcai Márkaboltunk megváltozott nyitvatartással várja a vásárlókat.

Az Avemar Információs Központ nyitva tartása »

Az Avemar Információs Pontok elérhetőségei »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!