Avemar hírlevél 2017. augusztus

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. augusztus

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Kis lépés Ausztráliának, hatalmas lépés az Avemarnak!

Több év forgalmazás után 2017-től új termékkategóriába sorolták az Avemart, már hivatalosan is daganatos betegeknek szánt termékként (Food Standards Australia & New Zealand (FSANZ) : 'food for Special Medical Purposes for cancer patients') érhető el Ausztráliában és Új-Zélandon.

A regisztrációs folyamatok általában több évig tartanak, itt sem volt másként. A hatóságok csak hosszú vizsgálat és alapos indoklás után engedélyeznek elnevezésében is daganatos betegeknek szánt termékként forgalmazni.

Köszönjük partnerünk hosszú évek óta tartó munkáját és erőfeszítését!

Részletek az alábbi weboldalon »


Avemar: egyre több fórumon!

Már Budapesten a metrók mozgólépcsői mellett is találkozhat készítményeink hirdetéseivel.

Figyelje plakátjainkat és tájékozódjon termékeinkről az M3-as, M2-es és M1-es vonalak közlekedési útvonalain!


Avemar webshop: a leggyorsabb és legrugalmasabb vásárlás!

Az Avemar Webshop, mint az Avemar hivatalos webáruháza 2008 januárjában indult és azóta már több ezer megrendelést teljesített, több száz új, majd többségükben visszatérő elégedett megrendelő részére.

A kedvező feltételek, a gyors és rugalmas ügyfélszolgálat, az azonnali problémakezelés, a GLS futárcég tapasztalata alapján egyre többen veszik igénybe.

Ha még nem rendelt hivatalos Avemar Webshopunkból csak egy kattintás és azonnal megteheti itt »


Tanácsok a daganatos betegek táplálásához

A daganatos beteg táplálása nagy odafigyelést igényel. A daganatos megbetegedésekben szenvedők 50%-a már a diagnózis felállításakor alultáplált, és az alkalmazott gyógykezelések étkezési nehézségekkel járhatnak. Egyénre szabott diétára és a kezelések mellékhatásainak enyhítésére van szükség.

Mivel a helytelen táplálkozás igen gyorsan a beteg ember alultápláltságához vezethet, az egyénre szabott diéta kiválasztása szakemberek, azaz dietetikus és orvos közös feladata. A kereskedelemben forgalmazott étel-kiegészítőkről, tápitalokról, energia-, illetve fehérje-kiegészítőkről minden esetben ki kell kérni véleményüket!

Az Avemar Márkaboltjaiban beszerezhető és a daganatos betegséggel küzdők rendelkezésére álló könyvek és tanulmányok elérhetőségei itt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!