Avemar hírlevél 2017. június

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. június

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Sebaj Haj! már az Avemar Márkaboltokban!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Tóth Kata: Sebaj Haj! című könyve már beszerezhető webshopunkban és Avemar Márkaboltjainkban!

Az írónő támogatása mellett fontos számunkra, hogy ez a valóban "mesés könyv" minél több érintetthez eljuthasson, így az eredeti beszerzési áron érhető el nálunk.

Cím és nyitvatartás: 1066 Budapest, Ó utca 4., 10:00-18:00 óra között, 1123 Budapest, Kék Golyó utca 14., 9:00-17:00 óra között

Online rendelés az alábbi linken érhető el »


Nyári tudnivalók rákbetegeknek

A nyár, a napsütés, a strandolás egyrészt kikapcsolhat, feltölthet minket, másrészt viszont számos veszélyt rejthet magában egészségesekre és betegekre egyaránt.

Az onkológus szakorvost arról kérdezte a daganatok.hu portál, hogy mire kell a rákkezelések alatt és után különösen odafigyelni. A napozás mellett szó volt többek között a hőség miatti rosszullétekről, az izzadásról, a rovarcsípések hatásairól, az allergiáról és a különböző védőoltások alkalmazásáról.

További részletek a cikkben »


Új piacot nyert az Avemar

Az Avemar hazája Magyarország, viszont kevesen tudják, hogy külföldön is ismert, sőt elismert termék. Nemrég olyan országban is engedélyt kapott, ahova igazán nehéz határon túli termékkel bekerülni.

Bővebb információk a hírről az alábbi linken érhetők el »


Rák, áttét, daganat: pontosan mik ezek?

Sokan nem is gondolnák, hogy szervezetünkben nap mint nap keletkezhetnek rendellenes sejtek. Mivel azonban az immunrendszer hatékonyan pusztítja őket, sokáig egészségesen élhetünk.

Hogy mitől rendellenes egy sejt, és hogy tud tumorrá szaporodni, arról a részletes szakértői válaszok itt olvashatók »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!