Avemar hírlevél 2017. május

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. május

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Már beszerezhető: Sebaj Haj!

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.
A 2017. május 7-én, Anyák Napján megjelent kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

Az Avemar márka forgalmazójaként 30 könyvet előjegyeztünk az írónőnél, melyek már beszerezhetők Avemar márkaboltjainkban és webshopunkban is!

Bővebb információ és rendelés itt érhető el »


Immunovet granulátum már 1 kg-s kiszerelésben is!

2017. február hónaptól megvásárolható az Immunovet hivatalos webshopjában a termékcsalád új, 1 kg kiszerelésű Immunovet Pets granulátuma.
A termék összetételében és megjelenésében is megegyezik a 150 g-os készítménnyel, fogyasztói ára 17.990 Ft.

Bővebb információkért keresse fel a www.immunovet.hu weboldalt, illetve vásárlásért látogasson el a www.immunovet.hu/webshop oldalra.


Daganat és fogyás: miért fontos a testsúly megtartása daganatos megbetegedéskor?

A rák diagnosztizálásakor a beteg és családja sok információval szembesül a betegségről, az újabb vizsgálatokról, a gyógyszerekről és a kezelési módokról.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a szakorvossal történő rövid találkozások során szinte nincs rá idő - talán még másodlagosnak is tűnhet - hogy a kezelt testsúlyáról, táplálkozásáról is szó essen.

Hogy miért fontos mégis a testsúlyról (is) beszélni, arról az alábbi linken érhetők el bővebb információk » (www.daganatok.hu)


A stressz és a rák kapcsolata

A legelfogadottabb nézet szerint nincs olyan pszichológiai alkat, személyiségtípus, amelyről biztosan állíthatnánk, hogy daganatos megbetegedésre hajlamosít, illetve azt előre jelezné.

Korunkban azonban igen elterjedt az a nézet, hogy a stressznek – ahogy számos más megbetegedés vonatkozásában is - igen fontos szerepe lehet. Bizonyos panaszok (pl. fejfájás, gyomor- és bélgörcsök stb.) jóval gyakrabban és intenzívebb formában jelentkeznek a lelki problémákkal küzdő egyének esetén.

Hogy mennyiben befolyásolja a stressz a már kialakult betegség lefolyását, terjedését? Egyáltalán lehet-e szerepe a stressznek a rák keletkezésében?

Bővebb információk a témáról az alábbi oldalon olvashatók » (www.daganatok.hu)

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!