Avemar hírlevél 2017. április

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. április

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Hamarosan megjelenő új kötet: Sebaj Haj!

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.

A hamarosan megjelenő kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

A könyvet 2017. május 7-én Anyák Napján tervezi a szerző megjelentetni saját kiadásban, ezt segítve az Avemar márka forgalmazójaként 30 könyvet előjegyeztünk az írónőnél, melyek hamarosan beszerezhetők lesznek az Avemar márkaboltokban és webshopunkban is az eredeti áron!

Bővebb információ és rendelés itt érhető el »


Webshop kiszállítás az ünnepi időszak alatt

Tájékoztatjuk Önt, hogy a húsvéti ünnepi időszak alatt, 2017. április 14-18. között, webshopunk kiszállítása szünetel!

Az ünnepi időszak utáni első kiszállítási nap 2017. április 19. (szerda), melyhez április 18-ig (kedd délig) kell beérkeznie a rendelésnek!

Köszönjük megértését.

Az Avemar gyártójának és forgalmazójának nevében kívánunk Önnek és családjának Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


Az allergiásoknál ritkábban alakul ki rák betegség?

A kontakt allergiák (a fémekkel vagy kémiai anyagokkal való közvetlen kontaktus kiváltotta reakciók) elősegíthetik, hogy az immunrendszer felkészüljön egyes rákfajták elleni védekezésre – olvasható a BMJ Open című online folyóiratban.

A szerzők majdnem 17 ezer olyan dán felnőtt adatait vizsgálták, akikben egy erre specializálódott kórházban 1984 és 2008 között bőrpróbával próbálták kimutatni a leggyakoribb kontakt allergénekre való érzékenységet.

Részletek a kutatásokról itt érhetők el »


Összefüggés a hasnyálmirigyrák és a szénsavas üdítők között

Egy új tanulmány szerint a heti két vagy annál több pohár cukrozott szénsavas üdítőitalt fogyasztóknak több mint kétszer nagyobb a kockázata a hasnyálmirigyrákban való megbetegedésre. A kutatók szerint a cukrozott üdítőitalok fogyasztása az inzulinszint emelésén keresztül vezethet a hasnyálmirigy daganat kialakulásához.

Bővebb információ a Minnesotai Egyetem vizsgálatairól itt olvashatók »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!