Avemar hírlevél 2017. február

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. február

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Már több mint 25.000-en!

Büszkék vagyunk, hogy már több mint 25.000-en csatlakoztak Facebook oldalunkhoz, hogy kövessék munkánkat és segítsenek megosztani híreinket ismerőseikkel.

Köszönjük, ha kedveli oldalunkat, bízunk benne, hogy a továbbiakban is számos hasznos információt tudunk majd nyújtani Önnek!

A hivatalos Avemar Facebook oldal itt érhető el »


Immunovet Pets: erős immunrendszer, egészséges házikedvenc!

Az Immunovet Pets termékcsalád hivatalos forgalmazójaként a jövőben az eddiginél is nagyobb elszántsággal próbáljuk termékeinket megismertetni, közelebb hozni minden házikedvenchez, illetve azok gazdáihoz.

Megújult termékcsaládunk készítményei – a 60 db-os Immunovet Pets tabletta, a 150 g-os és a hamarosan megvásárolható 1 kg-s Immunovet Pets granulátum - ajánlhatók egészséges, műtétek után felépülőben lévő, valamint betegséggel küzdő kutyák, macskák és más kedvenc állatok részére. Jó hatást gyakorolnak az állatok kondíciójára, élettani paramétereire, pozitív hatással vannak a szőrzet színére és állagára.

Hiszünk abban, hogy az Immunovet Pets boldogabb, szebb életet teremt kis (nagy) kedvenceink számára és ezáltal gazdáik, felelős társaik mindennapjait is jobbá teszi.

Kövesse termékcsaládunkat Facebook oldalainkon, illetve látogasson el megújult weboldalunkra is:
www.facebook.com/ImmunovetMagyarorszag

www.facebook.com/Immunovet

www.immunovet.hu


Vásárlás: egyszerűen és gyorsan

A Bizalom Expressz Kft. már 2008 óta sikeresen üzemelteti az Avemar hivatalos webshopját és a vásárlók visszajelzései alapján kiemelkedő színvonalon végzi az Avemar termékek házhoz szállítását.

Tesztelje szolgáltatásunkat Ön is, vásároljon Avemar termékeket egyszerűen és gyorsan!

Belépés az Avemar hivatalos webshopjába itt »


Tematikus klubok daganatos betegeknek

Több évtizedes tapasztalat Magyarországon és külföldön, hogy a betegek, a hozzátartozók és minden érdeklődő számára hasznos, ha rendszeresen találkozhatnak, beszélgethetnek olyan társakkal, akiknek hasonlóak a problémáik, ugyanazt élték vagy élik át. Hazánkban is számos betegklub és rehabilitációs csoport áll a daganatos betegséggel küzdők és hozzátartozóik rendelkezésére, ha segítségre, vagy csak társaságra lenne szükségük.

Az alábbi pontokon érdeklődhet és tájékozódhat az aktuális csoportokról és azok programjairól »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!