Avemar hírlevél 2016. szeptember

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. szeptember

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Szünetelt nyitvatartás a Kék Golyó utca 14-ben!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 1123 Budapest, Kék Golyó utca 14. szám alatti Avemar Márkaboltunk 2016. szeptember 16-án 12:00-óráig tart nyitva, 2016. szeptember 19-30. között pedig felújítás miatt SZÜNETEL!

Köszönjük türelmüket, októbertől szeretettel várjuk Önöket megújult üzletünkben!


Candell, a természetes B-vitamin komplex

Az Avemar gyártójának közkedvelt étrend-kiegészítő terméke a Candell. A csokoládé ízű szelénes élesztőtablettában lévő hatóanyagok (tiamin, B6 vitamin, szelén) hozzájárulnak a haj a bőr és a köröm normál szerkezetének fenntartásához.

Érdemes akár az Avemarral együtt megrendelni a családtagoknak!

Tovább a webshopra »


Dietetikai tanácsadás a Kék Golyó utcai Avemar Márkaboltban!

Kiss Anna dietetikus - telefonos bejelentkezés alapján - díjmentes táplálkozási/dietetikai tanácsadással áll a Kék Golyó utca 14. szám alatti Márkaboltunkba érkező érdeklődők rendelkezésére. Természetesen az e-mailben, vagy a levélben érkező kérdéseit is szívesen megválaszolja.

Aktuális időpontok és elérhetőség itt »


A zenehallgatás javíthatja a rákbetegek közérzetét (is)

A zeneterápia csökkentheti a daganatos betegek szorongását, és javíthatja a hangulatukat – derült ki egy kutatásból, bár az nem világos, hogy vajon az előre felvett zenei anyag hallgatása hasznosabb-e a kórházi tartózkodás alatt, vagy a kifejezetten szakember segítségével zajló zeneterápia.

A harminc korábbi tanulmány elemzése nyomán született korábbi publikáció – amely a Cochrane Library online egészségügyi adatbázisban jelent meg – közel kétezer rákos daganatban szenvedő beteg esetében vizsgálta, hogy milyen hatással van rájuk a zenei terápia, illetve a zenehallgatás.

További részletek a kutatási eredményekről itt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!