Avemar hírlevél 2016. augusztus

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. augusztus

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Büszkeség és elismerés

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Dr. Szalai Márta, az Országos Onkológiai Intézet osztályvezető főnővére Batthyány-Strattmann László-díjban részesült!

A nívós életműdíjjal azokat a szakembereket tüntetik ki, akik közszolgálati munkájukkal hozzájárultak az egészségügyi és szociális, valamint a családvédelmi ellátás fejlesztéséhez.

Az Avemar évek óta támogatója a Dr. Szalai Márta által vezetett Százszorszép Hastánc Klubnak, melynek eltökélt célja a rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedő nők komplex rehabilitációja.

További információk a Százszorszép klubról itt »


Megnyitottunk!

Örömmel értesítjük Önt, hogy 2016. áprilisától új üzletben üdvözölhetjük vásárlóinkat: Budapest belvárosában az Ó utca 4. szám alatt kapott helyet a főváros második Avemar Márkaboltja!

Legújabb, belvárosi üzletünkben (a Kék Golyó utca 14. szám alatti Avemar Információs Központhoz hasonlóan) teljes termékválasztékkal, kedvezményekkel, valamint hűségbérletes rendszerrel várjuk látogatóinkat.

Cím:

1066 Budapest, Ó utca 4. (az Arany János utcai metró megállótól 3 perc gyalogosan)

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Telefon:

06 (1) 301 0142

További információk a www.avemar.hu weboldalon, illetve az Avemar temékcsalád hivatalos Facebook oldalán érhetők el!


Avemar webshop: a leggyorsabb és legrugalmasabb vásárlás!

Az Avemar Webshop, mint az Avemar hivatalos webáruháza 2008 januárjában indult és azóta már több ezer megrendelést teljesített, több száz új, majd többségükben visszatérő elégedett megrendelő részére.

A kedvező feltételek, a gyors és rugalmas ügyfélszolgálat, az azonnali problémakezelés, a GLS futárcég tapasztalata alapján egyre többen veszik igénybe.

Ha még nem rendelt hivatalos Avemar Webshopunkból csak egy kattintás és azonnal megteheti itt »


Tanácsok a daganatos betegek táplálásához

A daganatos beteg táplálása nagy odafigyelést igényel. A daganatos megbetegedésekben szenvedők 50%-a már a diagnózis felállításakor alultáplált, és az alkalmazott gyógykezelések étkezési nehézségekkel járhatnak. Egyénre szabott diétára és a kezelések mellékhatásainak enyhítésére van szükség.

Mivel a helytelen táplálkozás igen gyorsan a beteg ember alultápláltságához vezethet, az egyénre szabott diéta kiválasztása szakemberek, azaz dietetikus és orvos közös feladata. A kereskedelemben forgalmazott étel-kiegészítőkről, tápitalokról, energia-, illetve fehérje-kiegészítőkről minden esetben ki kell kérni véleményüket!

Az Avemar termékcsalád Márkaboltjaiban beszerezhető és a daganatos betegséggel küzdők rendelkezésére álló könyvek és tanulmányok elérhetőségei itt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!