Avemar hírlevél 2015. március

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. március

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Avemar a tudomány szolgálatában

A Duna TV Novum című tudományos magazinműsora felkérte prof. dr. Hidvégi Máté biokémikust, hogy ismertesse a legújabb Avemar termékváltozat innovatív technológiai megoldásait. Köszönjük a szakmai segítséget prof. dr. Simon Tamásnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének is.

A videó megtekintése »


Extra akciók a webshopban

Március 31-ig a 300-as tabletta mellett a 3 dobozos granulátum, az 5+1-es 14 db-os italpor és a 2 és 3 dobozos liofilizátum (Oncomar) csomag extra akciós áron! Szintén kedvező áron rendelhető meg az Immunovet tabletta kutyák és macskák részére!

Extra akciók márciusban »

Tovább a webshopra »


Moko és az Immunovet története

Ez a történet egy kutyáról szól és óriási küzdelméről egy autoimmun betegséggel. 5 évvel ezelőtt egy akitának nem sok esélye volt, hogy egy ilyen betegségből meggyógyuljon és megérje a 9. születésnapját.
Moko megható történetének fordítása (egy ausztrál levél alapján) képekkel, itt elolvasható »


Új helyen a békéscsabai InfoPont

Békéscsabán a „nagypostával” szembe, a Munkácsy u. 11. szám alatti üzletbe költözött a Csabai BioKlinika és NatúrPatika. Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között kedvező Avemar árakkal várja az érdeklődőket és vásárlókat.

Avemar InfoPontok országszerte »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!