Avemar hírlevél 2015. január

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. január

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


2015-ben még több országban

December utolsó napjaiban kaptunk értesítést, hogy Tunézia Egészségügyi Minisztériuma Gyógyszerészeti és Orvostudományi Igazgatósága is engedélyezte az Avemar granulátum és filmtabletta forgalmazását. A folyamatban lévő engedélyezések alapján 2015-ben további országokban és formulákban indulhat el az Avemar készítmények értékesítése.

Tovább a nemzetközi Avemar oldalra »


Avemar készítmények több kiszerelésben is

Vásárlóink lehetőségeinek megfelelően a filmtabletta elérhető 150, 300 és 600 darabos kiszerelésben is, az italporból pedig 14 és 30 tasakos verzió is kapható.

Az életminőségre gyakorolt kedvező hatásai miatt, elsősorban a téli hónapokban a 150 szemes tablettát ajánljuk nem daganatos betegeknek is: napi 2-3 tablettával számolva így egy flakon akár 50-75 napra is elegendő.

Tovább a webshopra »


Büszkék vagyunk tudományos eredményeinkre

A PubMed adatbázisa a világ legelterjedtebb orvosi adatbázisa, a National Library of Medicine (USA) hozta létre és tette szabadon hozzáférhetővé. Több mint 4800 folyóiratot indexel az élettudományok területéről. A bibliográfiai adatokon kívül a publikációkhoz egy összefoglaló is tartozik, és a legtöbbnél a szöveges dokumentum is azonnal letölthető.

Az Avemar kulcsszót beírva 34 találatot kapunk!

Tovább a Pubmed oldalára »


Kemoterápia alatt – Étrendi tanácsok

A kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásaként a betegeknek gyakran megváltozik a szag- és az ízérzékelése, csökken az étvágya. Ez a nem mindennapi szakácskönyv összefoglalja a kemoterápia, illetve a sugárkezelés alatti táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és ízletes recepteket gyűjt egybe, amelyek elkészítésével a betegek még élvezni is tudják az étkezést.

Könyvajánló és rendelési lehetőség »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!