Avemar hírlevél 2014. március

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. március

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Elkészült új termékünk az Avemar [Oncomar] liofilizátum!

Áprilisban kerül a patikákba és az Avemar InfoPontokba a korábban Oncomar néven elérhető Avemar liofilizátum. A legmodernebb technológiával, fagyasztva szárítással készülő fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. A liofilizátum a kiváló minőségű hazai alapanyagoknak köszönhetően a korábbihoz képest kedvezőbb áron vásárolható majd meg!

A készítmény információs weboldala »


Dr. Hidvégi Máté előadása március 27-én a Duna Palotában

„Megerősödni és legyőzni“ című, az onkológiai kezelések kiegészítő lehetőségeit bemutató rendezvényen Professzor úr 45 perces előadása 4 órakor kezdődik, majd 5 órától személyes konzultáción válaszol a kérdésekre. A belépés ingyenes, de a terem befogadóképessége korlátozott, ezért érdemes az alábbi telefonszámokon regisztrálni: 06-20-465-1651 és 06-20-465-5595

Az esemény plakátja itt megtekinthető »


Szállítási díj akció az Avemar webshopban

Március 24-től április 30-ig már 15.000 Ft rendelési érték felett ingyenes a kiszállítás, így akár 1 doboz Avemar italpor, 1 doboz 300 db-os Avemar filmtabletta vagy hamarosan az új Avemar liofilizátum is megrendelhető díjmentesen. Próbálja ki webshopunkat most! Kedvező árak, másnapi kiszállítás, fizethet a futárnak készpénzben, de választhat átutalást vagy bankkártyás fizetést is. Már 7. éve az Önök szolgálatában!

Tovább az Avemar Webshopra »


A rák megelőzhető! Mi is ott leszünk március 29-én!

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2014. március 29-én, szombaton, reggel 8 órától délután 16 óráig tartó Egészségnapjára, melynek középpontjában ezúttal a rákszűrés áll. Az ingyenes, beutaló nélkül elvégezhető vizsgálatok célja, hogy megelőzzük az esetlegesen kialakuló daganatos betegségeket, valamint hogy ezek kezelése mihamarabb megkezdődjön. További információ »

Az esemény plakátja ide kattintva tekinthető meg »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!