Avemar hírlevél 2014. július

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. július

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Legmegbízhatóbb Márka Díj Dél-Koreában

Az Ázsiában rendkívül nagy presztízsű "Legmegbízhatóbb Márka" - The Customers Most Trusted Award díjat nyerte el az Avemar Dél-Koreában. A díjat odaítélő bizottság kiemelte, hogy az Avemar azon készítmények közé tartozik, amely az elégedettségi felméréseken évek óta a vásárlók legnagyobb bizalmát élvezi. Az Avemar koreai forgalmazója úgy fogalmazott, hogy az Avemar vásárlóinak legnagyobb hányada visszatérő vásárló, vagyis a termékbe vetett bizalom a díjon kívül is jól érzékelhető.

Képek a díjátadóról a koreai weboldalon »


Nyáron is várjuk Információs Központunkban

Az Avemar Információs Központ hétköznapokon 9 és 17 óra között várja az érdeklődőket és a vásárlókat a Kék Golyó utca 14. szám alatt. Információs szolgáltatásunk mellett lehetőség nyílik termékeink megkóstolására vagy termékminták igénylésére otthoni kipróbálásra.
A nyári forróságban hírlevél olvasóinkat egy pohár ásványvízre és egy kis hűsölésre is szívesen látjuk.

Információk a Központról és tanácsadásainkról »


Italpor akció meghosszabbítva!

Avemar italpor akció: 5-t fizet 6-ot kap!
5+1-es akciónk keretén belül most 6 doboz, azaz 84 tasak italpor ára 39.500 Ft! Az akció augusztus 31-ig tart. Kiszámoltuk, ez most nagyon megéri, mert így 30 tasak ára 14.107 Ft! Az Avemar Webshopban 19.000 felett ingyenes a kiszállítás!

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 412-2619-es számon vagy keresse webshopunkban az 5+1 akciós italpor terméket!

Tovább a webshopba »


Sajtóban megjelentek pontosítása

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának tárgya nem az Avemar gyógyhatásának vizsgálata volt, hanem a kereskedelmi kommunikáció jogszerűségének vizsgálata. A GVH valójában azt vizsgálta, hogy az OÉTI által „AVEMAR speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére” néven engedélyezett termék hirdetése a hatályos jogszabályoknak megfelel-e, és nem értékelte – nem is értékelhette – érdemben a termékkel kapcsolatos kutatási eredményeket.

További információ a weboldalon »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!