Avemar hírlevél 2014. augusztus

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. augusztus

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


A minőség mindenek előtt

2000 márciusa óta az SGS (a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete) tanúsítja, hogy az Avemar gyártója, a Biropharma Kft. minőségirányítási rendszere gyártási, minőségellenőrzési folyamatai maradéktalanul megfelelnek a nemzetközi ISO 9001: 2008 szabvány követelményeinek.

A tanúsítvány megtekinthető itt »


Több mint hatezren a Facebook-on

Büszkék vagyunk, hogy a Facebook-on már több mint hatezren kíváncsiak információinkra, híreinkre, megosztásainkra. Nagyon köszönjük több száz tagunknak az érdemi hozzászólásokat, a köszönetnyilvánításokat, a megosztásokat, a pozitív és negatív kritikákat egyaránt.

Ha Ön még nem tag, várjuk szeretettel, legyen most a közösségünk tagja!

Belépés a Facebook oldalunkra »


Hiteles tájékoztatás a rákról

A 2003-ban elinduló Daganatok.hu portál ma már az egyik leglátogatottabb onkológiai témájú tematikus oldal az interneten, amelyet nem csak betegek és a betegség iránt érdeklődők, hanem az onkológiák, kórházak, egészségügyi intézmények dolgozói is szívesen olvasnak.

A weboldal tartalmának minőségét az Országos Onkológiai Intézet szakmai támogatása biztosítja.

Készítményeinkről itt is olvashat »


Kedvező InfoPont és Webshop árak

Sokan panaszkodnak, hogy készítményeinket csak magas áron tudták megvásárolni a közeli gyógyszertárban. Amit ajánlani tudunk, hogy tekintsék meg kedvező árú webshopunkat, ahol másnapi kiszállítással, akár szállítási díj nélkül is rendelhetnek, vagy látogassanak el a legközelebbi InfoPontunkba, ahol 1 doboz 30-as granulátum 13.900 Ft, 1 doboz 30-as italpor 14.900 Ft, 1 doboz 300-as tabletta 16.900 Ft, 1 doboz Avemar liofilizátum (Oncomar) pedig 19.900 Ft-ba kerül.

Avemar Információs Pontok listája »

Avemar Webshop belépés »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!