Avemar hírlevél 2014. április

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. április

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Kapható az Avemar liofilizátum!

Országszerte az InfoPontokban is megvásárolható már a korábban Oncomar néven elérhető Avemar liofilizátum. A legmodernebb technológiával, fagyasztva szárítással készülő fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. Kedvezményes fogyasztói ára: 19.900 Ft/doboz.

A készítmény információs weboldala »


Szállítási díj akció az Avemar webshopban

Április 30-ig tart még az akció! Most akár 1 havi Avemar italpor, a 300 db-os Avemar filmtabletta vagy az új Avemar liofilizátum is megrendelhető díjmentesen. Próbálja ki webshopunkat most!
Kedvező árak, másnapi kiszállítás, fizethet a futárnak készpénzben, de választhat átutalást vagy bankkártyás fizetést is.

Tovább az Avemar Webshopra »


Új Információs Pontok Romániában

A Kolozsváron és Marosvásárhelyen megnyílt Avemar Információs Pontokban is kedvező áron vásárolható meg az Avemar granulátum és a filmtabletta. Az InfoPontokban lehetőség van a készítmények kipróbálására és információs anyagok átvételére is.

Román nyelvű weboldal »


Erdélyi InfoPontok elérhetősége »


Avemar Webshop Romániában is »


Spanyolországban is kapható a granulátum

A díjnyertes Avemar granulátum felkerült a Spanyolországban kedvelt és neves VITAE gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég kínálatába, így már számos gyógyszertárban, üzletben, webáruházban megvásárolható és megrendelhető.

A forgalmazó cég weboldala »


Spanyol webáruházak elérhetőségei »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!