Avemar hírlevél 2013. szeptember

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. szeptember

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Információs Központ már Nagyváradon is

Szeptember közepén nyitotta meg kapuit az első határon túli Avemar Információs Központ.
Az Avemar termékek romániai forgalmazója által üzemeltetett Központban a magyarországi Infopontok kedvezményes áraival megegyező feltételekkel vásárolhatnak a betegek. Októberben elindul a webshop és a házhoz szállítás is, így egész Románia területéről elérhetővé válik majd a szolgáltatás.

További részletek.


Októberben is folytatódik a Webshop akció

Már 14.000 Ft feletti rendelés esetén sincs postaköltség, így akár 1 doboz granulátum vagy 1 doboz 300 darabos filmtabletta is szállítási költség rendelhető! Továbbra is érdemes a csökkenő dobozárak miatt egyszerre több dobozzal rendelni.

Ide kattintva eljuthat a webshopba.


Kupon akció a Kék Golyó u. 14-ben

Október 18-ig tart az akció az Avemar Információs Központban (1123 Budapest, Kék Golyó u. 14.), ahol a vásárolt terméktől és mennyiségtől függően kedvezményre jogosító kupont kapnak vásárlóink, amely a későbbiekben lesz beváltható. Az akció hűségbérletes és más kuponos vásárlás esetén nem érvényes.

Kupon a következő esetekben jár:


Már 12 Onco-Shopban kapható Avemar

Budapesten három helyen, Debrecenben, Győrben, Gyulán, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Székesfehérváron és Szombathelyen is teljes termékkínálat és kedvező árak várják a betegeket.

Avemar Infopontok elérhetősége:


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!