Avemar hírlevél 2013. október

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. október

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Újdonság: italpor rákbetegek részére!

Már megvásárolható a Biropharma új terméke, az Avemar italpor daganatos betegek részére. A készítmény a granulátum továbbfejlesztett változata, amelynek édesítéséhez stevia kivonat, a formulálásához pedig növényi rostok kerültek felhasználásra. Elkészítése és szedése egyszerű, napi egy tasak italport egy pohár hideg vízben javasolt feloldani és elfogyasztani.

Tovább az italpor weboldalára »


Megkóstolható az italpor

Amennyiben Ön rosszindulatú daganatos megbetegedésben érintett és szeretné vásárlás előtt kipróbálni, megkóstolni új termékünket, erre most lehetőséget adunk. Országszerte az Avemar Márkaboltokban és az Onco-Shopokban kérheti az ingyenes Avemar italpor próbacsomagunkat, vagy az alábbi űrlap kitöltése után postázzuk a megadott címre.

Információs Pontok listája »


A fermentált búzacsíra-kivonat felfedezéséről

„Szent-Györgyi Albert azt nyilatkozta a Délmagyarországban, hogy szegedi évei alatt nagyapám volt a legjobb barátja. Szent-Györgyivel Budapesten személyesen is találkoztam. Hatására lettem rákkutató.”

dr. Hidvégi Máté írását (Paramedica Magazin) itt olvashatják el.


Elindult a romániai webshop

Elindult Romániában is az Avemar Webshop, így már a határon túl is kedvező áron rendelhető meg a 30 tasakos Avemar granulátum (199 RON) és a 300 db-os Avemar filmtabletta (235 RON). A kiszállítás (29 RON) a nagyváradi Avemar Információs Központból történik.

A hivatalos román Avemar Webshop elérhetősége: www.avemarshop.ro


Csütörtökig tart a Webshop akció

Már 14.000 Ft feletti rendelés esetén sincs postaköltség, így akár 1 doboz granulátum vagy 1 doboz 300 darabos filmtabletta is szállítási költség rendelhető! Továbbra is érdemes a csökkenő dobozárak miatt egyszerre több dobozzal rendelni. Már az italpor is megrendelhető!

Tovább az Avemar Webshopba »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!