Avemar hírlevél 2013. május

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. május

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


Hogyan hat és kinek javasolt az Avemar? - dr. Hidvégi Máté előadása videón

Az Avemar feltalálója nemrég arról tartott szakmai előadást, hogy miként segíthet az Avemar a daganatos betegségek legyőzésében, és milyen tanulmányok támasztják alá a speciális tápszer hatékonyságát. A feltaláló elmondta, hogy az Avemar közvetlen és közvetett hatásmechanizmus útján is elősegítheti a szervezet rák ellen folytatott küzdelmét, beszélt továbbá arról, hogy melyek azok a tumortípusok, ahol meggyőződése szerint elengedhetetlen lenne a speciális tápszer alkalmazása. (Forrás: daganatok.hu)

Az interjú itt megtekinthető »


Új Onco-Shopok Kecskeméten, Gyulán és Budapesten a Deák téren!

Az Onco-Shop küldetése, hogy a magyarországi daganatos betegek számára olyan kiegészítő készítményeket ajánljon, amelyek biztonságosan alkalmazhatók, tudományosan megalapozottak. Minden Onco-Shop egyben Avemar InfoPont is, ahol kedvező árakon vásárolhatók meg az Avemar termékek.

Az Avemar Információs Pontok listája és elérhetősége »


Májusban még jár az 500 Ft-os kupon!

Májusban az Avemar Infopontokban megvásárolt minden Avemar granulátum mellé egy 500 Ft-os vásárlási kupont adunk, amely majd június 3. és augusztus 31. között lesz beváltható a vásárlás helyén. Érdemes kihasználni az InfoPontok akcióit, amelyekkel több doboz termékhez kedvezőbb áron lehet hozzájutni.

Az Avemar Infopontok árlistája itt megtekinthető »


Cosmopolitan Summer Shopping kuponakció

A kuponnal Avevit filmtablettára 35% kedvezmény a listaárból (így egy doboz 2535 Ft!), Avemar termékekre pedig 500 Ft árengedmény az Avemar InfoPontokban június 7. és 29. között! A kuponfüzetet keresse a most megjelent Cosmopolitan, Best, Elle, Marie Claire és Maxima újságokban!

Az Avevitről részletes információ itt olvasható »A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!