Avemar hírlevél 2013. június

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. június

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


Szedhető-e az Avemar az onkológiai kezelések alatt?

A Paramedica Egészségmagazin 2013. június-júliusi számában megjelent írásból megismerhetők az elmúlt években gyógyszerkutatók és onkológusok által végzett szigorú gyógyszerkölcsönhatási vizsgálatok eredményei: adható-e együtt a készítmény kemoterápiás és egyéb rákellenes szerekkel?

A cikk itt elolvasható »


Avemar percek vasárnaponként 10 órakor az RTL Klub-on

Négy részes sorozatunk első adásában Csákvári-Sarnyai Eszter manöken mesélte el, hogyan sikerült legyőznie a Hodgkin-limfómát, a másodikban pedig Dr. Vasváry Artúrné, a Magyar Rákellenes Liga tiszteletbeli elnöke mesélt évekkel ezelőtti rákbetegségének diagnosztizálásáról és a korai felismerés fontosságáról. A két riport megtekinthető weboldalunkon, a teljes műsorok pedig itt: http://www.rtlklub.hu/most/musorok/egeszsegkalauz

Sorozatunk következő adása június 23-án 10 órakor az RTL Klub-on!


Megújulnak az Avemar granulátum tasakok

Júniustól egyre több Avemar granulátum dobozban találkozhatnak már az új megjelenésű Avemar tasakokkal. A tasakok mindkét oldalára felkerült a feltaláló, dr. Hidvégi Máté védjegye, a HIDVÉGITM felirat, illetve a termék és a gyártó logója arany és fehér színekben. A tasakok beltartalma nem változik.


Hasznos tanácsok az Avemar szállítására és tárolására kánikulában

Ne felejtse az autóban, ha hazaért, egyből tegye a hűtőbe. Ne vásároljon ott, ahol nem gondoskodnak a hűvös tárolásról. Ha sokáig tart a bevásárlás, tegye a készítményt hűtőtasakba. Ha nem férnek el a dobozok a hűtőben, akkor vegye ki a tasakokat a dobozból, úgy biztosan sikerül. Ajánljuk webshopunkat, ahol a meleg nyári napokban - felár nélkül - jéggel hűtött, hungarocellel bélelt dobozban történik a kiszállítás.

Tovább a webshopra »A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!