Avemar hírlevél 2013. július

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. július

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


A váratlan bejelentés

Tallós Rita színésznő, a meglepetések művésze! Csak júniusban, az interjú felvételekor tudtuk meg, hogy már októbertől, a rosszindulatú emlődaganat diagnosztizálásától kezdve Avemar filmtablettát szed! Büszkék vagyunk Rá!
Weboldalunkon megtekintheti a videót!

Facebook bejegyzésünket már több mint 1700-an lájkolták, és sokan kívántak személyesen is sok erőt, kitartást a gyógyuláshoz! Köszönjük!


Avemar percek rákbetegeknek

Véget ért öt részes sorozatunk az RTL Klubon, az utolsó adásban Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági igazgatója beszélt egykori betegségéről, a "Rákliga" munkájáról, és arról, hogy mennyire fontos a család szerepe a daganatos betegségek megelőzésében, felismerésében és a gyógyulás támogatásában egyaránt!

Ha Ön is szeretné velünk megosztani betegségét és ezzel kapcsolatos gondolatait, írjon az aik@avemar.hu e-mail címre.


Szedhető-e az Avemar az onkológiai kezelések alatt?

A Paramedica Egészségmagazin 2013. június-júliusi számában megjelent írásból megismerhetők az elmúlt években gyógyszerkutatók és onkológusok által végzett szigorú gyógyszerkölcsönhatási vizsgálatok eredményei: adható-e együtt a készítmény kemoterápiás és egyéb rákellenes szerekkel?

A cikk itt letölthető, elolvasható »


Antipoll Forte allergiás megbetegedésre

Az Avemar gyártójának hagyományos növényi gyógyszere hurutos, allergiás (szénanáthás) felső légúti megbetegedések kezelésére javallott, a tüsszögés, orrdugulás, orrnyálkahártya váladékozás és szemviszketés mérséklésére, enyhébb esetben megszüntetésére: www.antipoll.hu

Most 890 Ft-os extra akciós áron rendelhető a www.internetpatika.hu weboldalon!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!