Avemar hírlevél 2013. augusztus

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. augusztus

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket, elolvashatja friss híreinket!


Az Avemar szakmai sikere Tajvanon

Nagy sikerrel mutatkozott be az Avemar Tajvanon, a 18. alkalommal megrendezett éves onkológiai konferencián.
A 8 orvosi társaság (Kínai Onkológiai Társaság, Tajvani Klinikai Onkológiai Társaság, Tajvani Tüdőrák Társaság, Tajvani Emlőrák Társaság, Tajvani Nőgyógyászati ​​Onkológusok Szövetsége, Tajvani Genomika és Genetikai Társaság, Tajvani Terápiás Radiológiai és Onkológiai Társaság és a Nőgyógyászati ​​Onkológiai Társaság) által szervezett eseményen helyi kutatók és orvosok számoltak be az Avemarral végzett máj- és petefészek-daganatvonalakon végzett vizsgálataik kiváló eredményeiről.

Ide kattintva megtekintheti a tajvani televízió eredeti nyelvű riportját is.


Szeptemberi akció az Avemar Webshopban

Szeptemberben már 1 doboz granulátum és 1 doboz 300-as filmtabletta is szállítási költség nélkül rendelhető!
Továbbra is érdemes a csökkenő dobozárak miatt egyszerre több dobozzal rendelni.
2 doboz (60 tasak) granulátum 27.800 Ft, 1 doboz 600 darabos filmtabletta 29.900 Ft!

Ide kattintva eljuthat webshopunkba.


Francia könyv az Avemarról

A Medicatrix kiadó gondozásában francia nyelvű könyv jelent meg az Avemarról Belgiumban Sandra Cascio, biokémikus és tudományos író tollából. A kötet az Avemar története mellett részletesen tárgyalja a szer egyedülálló hatásmechnizmusát és bemutatja a készítmény felhasználását a daganatos betegek klinikai onkológiai kezelésének kiegészítésében. Külön érdekessége a kötetnek, hogy a francia közönség elolvashatja benne Dr. Cascionak Hidvégi Máté professzorral, az Avemar feltalálójával idén tavasszal készített interjúját.
A kiadvány az alábbi helyen megrendelhető.


Négy új Avemar Infopont nyílik szeptemberben

Szeptemberben Győrben, Szombathelyen, Székesfehérváron és Nyíregyházán új Avemar InfoPontok nyílnak az Onco-Shop üzleteiben. Kedvező árakkal, akciókkal, információs kiadványokkal várunk minden érdeklődőt! A debreceni Onco-Shop üzlet, így az Avemar InfoPont is új helyre költözött! Az üzletek pontos címe és nyitva tartása itt tekinthető meg.


Immunovet kutyáknak és macskáknak

Az Avemar gyártója gondol a kis kedvencekre is: új fejlesztése az Immunovet tabletta, amely természetes étrend-kiegészítő kutyák és macskák részére a Magyar Állatorvosi Kamara ajánlásával. Alkalmazása ajánlott egészséges állatok részére is a jó általános egészségi állapot fenntartásáért, a betegségek kialakulásának esélyeit csökkentve. Betegségek esetén az állatorvosi terápia kiegészítéseként, az állatorvos által rendelt terápia hatékonyságának növelése, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Magyarországon is kapható: az AlphaZoo üzleteiben és kedvező áron a termékek webshopjában.


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!