Avemar: amerikai és német elismerés

Az egyik legnagyobb amerikai internetes újságban (The Huffington Post) jelent meg David L. Katz, a Yale Egyetem betegségmegelőzési kutatóközpontjának alapító orvosigazgatójának írása, amelynek összefoglalója az Origo-n is elolvasható.

Részlet az írásból:

Magyar szempontból érdekes, hogy Katz szerint a fermentált búzacsíra-kivonatból gyártott speciális tápszer, az Avemar is előnyösnek tekinthető a rákmegelőzés szempontjából. "Klinikám nagy érdeklődéssel tanulmányozza és alkalmazza a citruspektin kémiailag módosított kivonatát is. Úgy tűnik, hogy a citruspektin egy bizonyos mértékig rendelkezik azzal a képességgel, hogy befolyásolja a ráksejtek terjedését, használata emellett teljesen biztonságosnak tűnik. Ugyanez igaz az Avemarra is, amelynek kiterjedt, folyamatosan bővülő szakirodalma támogatja a készítmény rákmegelőzésben történő használatát" - írja Katz.”

A legújabb Avemar kutatási eredmény 2011. április 16-án jelent meg a Journal of Experimental Clinical Cancer Research folyóiratban. A németországi halle-wittenbergi egyetem onkológiai centrumának munkatársai által vizsgált Avemar önmagában és gyógyszerekkel kombinálva is igen kedvező hatást mutatott a daganatok ellen, jelentősen gátolta 32-féle emberi daganatos sejtvonal szaporodását. 
A publikáció magyar nyelvű összefoglalása megjelent és elolvasható a Recent Studies Onkológia 2011 kötetben is.

Célkitűzésünk, hogy az Avemar az egész világon ismertté és elérhetővé váljon, és Magyarország bizonyíthassa szakértelmét és minőségi igényességét a daganatos betegségek leküzdéséért, az élet védelméért folytatott küzdelemben. Avemar: Társ a küzdelemben!

A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!