Avemar hírlevél 2018. április

AVEMAR HÍRLEVÉL

2018. április

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Új Avemar termék D-vitaminnal!

2018. március 20-tól Avemar italporunk megújult, a korábban forgalmazott készítmény az eddig ismert formájában kivezetésre került.

Helyette egy korszerűbb, összetételében a daganatos betegek D-vitamin hiányos állapotához igazított új termék került bevezetésre.

Az új készítmény az Avemar granulátum D-vitaminnal, stevia édesítőszerrel nevet viseli és 1600 Nemzetközi Egység D-vitamint tartalmaz tasakonként.

További részletek és termékinformáció az alábbi elérhetőségen »


Új Avemar hűségprogram egyedülálló kedvezményekkel: Avemar Bizalom Program

A 2017. októberben indított Avemar Bizalom Program célja, hogy a betegek számára elérhetővé tegye az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer rendszeres, hosszútávon történő fogyasztását (a daganatos betegség átlagosan 5 éves periódusa alatt) a lehető legkedvezőbb árak biztosítása mellett!

A Program fontosabb előnyei:

  • Garantált termékár a Program ideje alatt
  • 600 Ft kedvezmény termékenként a 7. hónaptól
  • 1 év hűség után évente 1 ingyenes termék

A Programba magyar lakcímmel rendelkező magánszemélyek léphetnek be egy regisztrációs lap kitöltésével, amely letölthető a www.avemar.hu weboldalon, illetve elérhető az Ó utca 4. és a Kék Golyó utca 14. szám alatti budapesti Avemar Márkaboltokban.

Tájékoztató és regisztráció itt »


Tudta-e? Avemar Kisokos

Érdekességek a rák kutatás világából, táplálkozás tudományi kérdések és válaszok heti rendszerességgel az avemar.hu oldalán. Informálódjon és olvasson bele sorozatunkba!

Az elmúlt 16 hét témái itt érhetők el »


Az alkohol növeli a rák kockázatát!

Az emberek többsége nincs tisztában az alkohol fogyasztásában rejlő veszélyekkel, pedig a rák kialakulásával való összefüggést orvosi kutatások bizonyítják.

Minden negyedik gyomorrákból következő haláleset az alkohol fogyasztásához köthető, illetve a gége-, szájüreg-, garat-, nyelőcső daganat vonatkozásában is oki tényezőként szerepel.

A rendszeres alkohol fogyasztás következményekkel jár, hatással van fizikai és lelki állapotunkra egyaránt!

További részletek az alábbi linken érhetők elt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.