Avemar hírlevél 2017. május

AVEMAR HÍRLEVÉL

2017. május

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Már beszerezhető: Sebaj Haj!

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.
A 2017. május 7-én, Anyák Napján megjelent kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

Az Avemar márka forgalmazójaként 30 könyvet előjegyeztünk az írónőnél, melyek már beszerezhetők Avemar márkaboltjainkban és webshopunkban is!

Bővebb információ és rendelés itt érhető el »


Immunovet granulátum már 1 kg-s kiszerelésben is!

2017. február hónaptól megvásárolható az Immunovet hivatalos webshopjában a termékcsalád új, 1 kg kiszerelésű Immunovet Pets granulátuma.
A termék összetételében és megjelenésében is megegyezik a 150 g-os készítménnyel, fogyasztói ára 17.990 Ft.

Bővebb információkért keresse fel a www.immunovet.hu weboldalt, illetve vásárlásért látogasson el a www.immunovet.hu/webshop oldalra.


Daganat és fogyás: miért fontos a testsúly megtartása daganatos megbetegedéskor?

A rák diagnosztizálásakor a beteg és családja sok információval szembesül a betegségről, az újabb vizsgálatokról, a gyógyszerekről és a kezelési módokról.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a szakorvossal történő rövid találkozások során szinte nincs rá idő - talán még másodlagosnak is tűnhet - hogy a kezelt testsúlyáról, táplálkozásáról is szó essen.

Hogy miért fontos mégis a testsúlyról (is) beszélni, arról az alábbi linken érhetők el bővebb információk » (www.daganatok.hu)


A stressz és a rák kapcsolata

A legelfogadottabb nézet szerint nincs olyan pszichológiai alkat, személyiségtípus, amelyről biztosan állíthatnánk, hogy daganatos megbetegedésre hajlamosít, illetve azt előre jelezné.

Korunkban azonban igen elterjedt az a nézet, hogy a stressznek – ahogy számos más megbetegedés vonatkozásában is - igen fontos szerepe lehet. Bizonyos panaszok (pl. fejfájás, gyomor- és bélgörcsök stb.) jóval gyakrabban és intenzívebb formában jelentkeznek a lelki problémákkal küzdő egyének esetén.

Hogy mennyiben befolyásolja a stressz a már kialakult betegség lefolyását, terjedését? Egyáltalán lehet-e szerepe a stressznek a rák keletkezésében?

Bővebb információk a témáról az alábbi oldalon olvashatók » (www.daganatok.hu)

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.