Avemar hírlevél 2016. november

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. november

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Avemar Márkabolt megújult belsővel

Örömmel értesítjük Önt, hogy a Kék Golyó utca 14. szám alatti Avemar Márkaboltunk újra megnyitott!
Október közepétől korszerű környezetben, modernebb üzletben várjuk vásárlóinkat!
Látogasson el Márkaboltunkba és válogasson Avemar termékcsaládunk készítményeiből!

Nyitvatartás: minden hétköznap 9:00 órától 17:00 óráig


Rákos betegek rehabilitációja

A daganatos betegségek kezelése során alkalmazott beavatkozások sok esetben az érintett szervek vagy működések elvesztésével, testi és lelki károsodások kialakulásával járnak.
E következmények megszüntetése, illetve enyhítése a rehabilitáció feladata.

A rehabilitáció rendkívül széleskörű, ugyanakkor jól összehangolt, számos orvosi és társult egészségügyi szakmát magában foglaló csapatmunkát igénylő, bonyolult és időigényes tevékenység, amely akkor a leghatékonyabb, ha időben elkezdődik, a beteg teljes gyógyulásáig, újbóli családi és társadalmi beilleszkedéséig.

Részletesebben a rehabilitációs módszerekről és eszközökről itt »


Haj, köröm, bőr: Candell

A Candell szelénes élesztőtabletta olyan étrend-kiegészítő készítmény, amely a B-vitamin csoport tagjait természetes B-vitaminkomplex formában tartalmazza, ezzel is hozzájárulva a haj, a körmök és a bőr egészségéhez.
A készítmény formája és csokoládé íze lehetővé teszi a könnyebb fogyaszthatóságot, már naponta 1-2 tabeletta szemmel látható eredményeket produkálhat.

A Candell termékoldala itt érhető el »


Az étrend szerepe a daganatok megelőzésében

Az eddigi kutatások összesített eredményei - a sok bizonytalan és ellentmondó adat ellenére is - kétségkívül azt mutatják, hogy az étrendnek igenis fontos szerepe van, illetve lehet a rákos megbetegedések megelőzésében.

Legerősebb bizonyítékok a gyümölcs- és zöldségfélék rákképződéssel szemben való védő szerepére vonatkozóan a tüdőrákkal kapcsolatban vannak.
Meggyőző adatok szólnak azonban amellett is, hogy a zöldségfélék és gyümölcsök gyakori és bőséges fogyasztása csökkenti az emlő- és vastagbélrák, sőt a szájüregi- nyelőcső- gége- és gyomorrák kialakulásának kockázatát is.

További kutatási információk itt érhetők el »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.