Avemar hírlevél 2016. szeptember

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. szeptember

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Szünetelt nyitvatartás a Kék Golyó utca 14-ben!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 1123 Budapest, Kék Golyó utca 14. szám alatti Avemar Márkaboltunk 2016. szeptember 16-án 12:00-óráig tart nyitva, 2016. szeptember 19-30. között pedig felújítás miatt SZÜNETEL!
Köszönjük türelmüket, októbertől szeretettel várjuk Önöket megújult üzletünkben!


Candell, a természetes B-vitamin komplex

Az Avemar gyártójának közkedvelt étrend-kiegészítő terméke a Candell. A csokoládé ízű szelénes élesztőtablettában lévő hatóanyagok (tiamin, B6 vitamin, szelén) hozzájárulnak a haj a bőr és a köröm normál szerkezetének fenntartásához.

Érdemes akár az Avemarral együtt megrendelni a családtagoknak!

Tovább a webshopra »


Dietetikai tanácsadás a Kék Golyó utcai Avemar Márkaboltban!

Kiss Anna dietetikus - telefonos bejelentkezés alapján - díjmentes táplálkozási/dietetikai tanácsadással áll a Kék Golyó utca 14. szám alatti Márkaboltunkba érkező érdeklődők rendelkezésére. Természetesen az e-mailben, vagy a levélben érkező kérdéseit is szívesen megválaszolja.

Aktuális időpontok és elérhetőség itt »


A zenehallgatás javíthatja a rákbetegek közérzetét (is)

A zeneterápia csökkentheti a daganatos betegek szorongását, és javíthatja a hangulatukat – derült ki egy kutatásból, bár az nem világos, hogy vajon az előre felvett zenei anyag hallgatása hasznosabb-e a kórházi tartózkodás alatt, vagy a kifejezetten szakember segítségével zajló zeneterápia.

A harminc korábbi tanulmány elemzése nyomán született korábbi publikáció – amely a Cochrane Library online egészségügyi adatbázisban jelent meg – közel kétezer rákos daganatban szenvedő beteg esetében vizsgálta, hogy milyen hatással van rájuk a zenei terápia, illetve a zenehallgatás.

További részletek a kutatási eredményekről itt »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.