Avemar hírlevél 2016. június

AVEMAR HÍRLEVÉL

2016. június

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket, ismerje meg legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Ha kell, erősen tudok küzdeni....

Szegvári Katalin szerkesztő-újságíró beszélgetett dr. Hidvégi Mátéval az Avemar feltalálójával; kutatásról, távlati tervekről és magánéletről.
Az interjú teljes terjedelmében a www.avemar.hu oldalon, illetve az index.hu hírportálon olvasható.

Tovább a cikkhez »


Megnyitottunk!

Örömmel értesítjük Önt, hogy 2016. áprilisától új üzletben üdvözölhetjük vásárlóinkat: Budapest belvárosában az Ó utca 4. szám alatt kapott helyet a főváros második Avemar Márkaboltja!

Legújabb, belvárosi üzletünkben (a Kék Golyó utca 14. szám alatti Avemar Információs Központhoz hasonlóan) teljes termékválasztékkal, kedvezményekkel, valamint hűségbérletes rendszerrel várjuk látogatóinkat.

Cím:
1066 Budapest, Ó utca 4. (az Arany János utcai metró megállótól 3 perc gyalogosan)

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Telefon:
06 (1) 301 0142

További információk a www.avemar.hu weboldalon, illetve az Avemar temékcsalád hivatalos Facebook oldalán érhetők el!


Tervezhető költségek

A daganatos betegségek onkológiai kezelését kiegészítő készítmények többségét naponta és hosszú időn keresztül javasolt alkalmazni.
Ez az időtartam minimálisan is hónapokat jelent, de a beteg állapotától függően akár több évig is eltarthat. Érdemes ezért már a terápia megkezdésekor előre számolni, hogy hosszú távon is vállalható és kifizethető választást hozzunk. Ehhez készítettünk áttekintő táblázatokat.

A költségkalkulátor itt érhető el »


Nyári tudnivalók rákbetegeknek

A nyár, a napsütés, a strandolás egyrészt kikapcsolhat, feltölthet minket, másrészt viszont számos veszélyt rejthet magában egészségesekre és betegekre egyaránt.
Dr. Bittner Nóra onkológus főorvost arról kérdezte a daganatok.hu portál, hogy mire kell a rákkezelések alatt és után különösen odafigyelni. A napozás mellett szó volt többek között a hőség miatti rosszullétekről, az izzadásról, a rovarcsípések hatásairól, az allergiáról és a különböző védőoltások alkalmazásáról.

További részletek a cikkben »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.