Avemar hírlevél 2015. március

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. március

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Avemar a tudomány szolgálatában

A Duna TV Novum című tudományos magazinműsora felkérte prof. dr. Hidvégi Máté biokémikust, hogy ismertesse a legújabb Avemar termékváltozat innovatív technológiai megoldásait. Köszönjük a szakmai segítséget prof. dr. Simon Tamásnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének is.

A videó megtekintése »


Extra akciók a webshopban

Március 31-ig a 300-as tabletta mellett a 3 dobozos granulátum, az 5+1-es 14 db-os italpor és a 2 és 3 dobozos liofilizátum (Oncomar) csomag extra akciós áron! Szintén kedvező áron rendelhető meg az Immunovet tabletta kutyák és macskák részére!

Extra akciók márciusban »
Tovább a webshopra »


Moko és az Immunovet története

Ez a történet egy kutyáról szól és óriási küzdelméről egy autoimmun betegséggel. 5 évvel ezelőtt egy akitának nem sok esélye volt, hogy egy ilyen betegségből meggyógyuljon és megérje a 9. születésnapját.
Moko megható történetének fordítása (egy ausztrál levél alapján) képekkel, itt elolvasható »


Új helyen a békéscsabai InfoPont

Békéscsabán a „nagypostával” szembe, a Munkácsy u. 11. szám alatti üzletbe költözött a Csabai BioKlinika és NatúrPatika. Hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között kedvező Avemar árakkal várja az érdeklődőket és vásárlókat.

Avemar InfoPontok országszerte »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.