Avemar hírlevél 2015. február

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. február

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Korszerű összetevők, kellemesebb ízhatás

Egy tasak Avemar italpor hatóanyag-tartalma megegyezik a granulátuméval, azonban fruktóz helyett stevia édesítőszer, a formuláláshoz pedig kedvező élettani hatású növényi rostok kerültek felhasználásra.

Ide kattintva most ingyenes termékmintát igényelhet! »
Akciós csomagajánlatunk azoknak, akik már szedik! »
(84 tasak 39.500 Ft, 1 napi adag ára 470 Ft)


Már több mint tízezren

Büszkék vagyunk, hogy már több mint tízezren csatlakoztak Facebook oldalunkhoz, hogy kövessék munkánkat és segítsenek megosztani híreinket ismerőseikkel. Mit érnek a kutatásaink, a vizsgálataink, ha a betegek nem értesülnek róla? Segítse Ön is munkánkat! Köszönjük, ha kedveli oldalunkat.

Az Avemar Facebook oldala »


Jóban lenni önmagammal

Egy nyüzsgő kávéházban találkozunk a Vígszínházzal szemben. A szomszéd asztal felől kíváncsi tekintetek szegeződnek ránk. Nagyon szeretem a színésznőt! - hangzik az őszinte vallomás. Tallós Ritánál 2013 őszén diagnosztizáltak mellrákot. Gyógyulásról, tanulságokról, örömteli életről beszélgetünk.

Tovább az interjúra a Daganatok.hu oldalára »


Újra az Információs Központban

Újra kapható Péter Mária ÖT ÉVEN TÚL - hogyan éljük túl az első öt évet (Segítség a rettegett betegség legyőzéséhez!) című könyve az Avemar Információs Központban (Budapest, Kék Golyó u. 14.) 1590 Ft-os áron.

Kedvező árakkal várjuk Márkaboltunkban! »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.