Avemar hírlevél 2015. április

AVEMAR HÍRLEVÉL

2015. április

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Tervezhető költségek

A daganatos betegségek onkológiai kezelését kiegészítő készítmények többségét naponta és hosszú időn keresztül javasolt alkalmazni. Ez az időtartam minimálisan is hónapokat jelent, de a beteg állapotától függően akár több évig is eltarthat.
Érdemes ezért már a terápia megkezdésekor előre számolni, hogy hosszú távon is vállalható és kifizethető választást hozzunk. Ehhez készítettünk áttekintő táblázatokat.

Napi költség számítása »


Naponta egyszer

Az Avemar alábbi termékváltozataiból:
 - hagyományos granulátum fruktózzal
 - új italpor élelmi rostokkal és steviával
 - tiszta liofilizátum (Oncomar) steviával
elegendő naponta 1 tasakot 1-2 dl vízben feloldani és lehetőleg étkezés előtt 1 órával meginni!
A korszerű filmtabletta (napi 10 db) azok számára megoldás, akik nem tudják az oldatot elfogyasztani.

Összehasonlító táblázat »


Extra akciók a webshopban

Április 30-ig a 300-as tabletta, a 3 dobozos granulátum, az 5+1-es 14 db-os italpor illetve a 2 és 3 dobozos liofilizátum (Oncomar) csomag extra akciós áron! Szintén kedvező áron rendelhető meg az Immunovet tabletta kutyák és macskák részére!

Extra akciók áprilisban »
Tovább a webshopra »


Egészségpénztárra elszámolható

Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer az 1993. évi XCVI. törvény alapján egészségpénztári számla terhére is megvásárolható, elszámolható.
Az Áfás számla kiállításakor szükséges jeleznie, hogy melyik egészségpénztár nevére és milyen további információ (azonosító, tagsági szám) feltüntetésével állítsák ki a számlát, amelyet utólag el tud majd számolni az egészségpénztárral. A gyógyszertárakban, illetve a központunkban több egészségpénztár kártyájával már fizetni is lehetséges.

Az Avemar Információs Központban az alábbi kártyákkal fizetni is lehet »

Ha követni szeretne minket a Facebook-on is, kérjük, hogy kattintson a Like/Tetszik gombra!


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.