Avemar hírlevél 2014. szeptember

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. szeptember

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Akció az Avemar Webshopban!

Rendeljen most 3 havi Avemart (90 tasak vagy 900 tabletta) webshopunkból akciós áron, szállítási költség nélkül: granulátum 13.300 Ft/doboz, italpor 14.300 Ft/doboz, liofilizátum 19.300 Ft/doboz, filmtabletta 15.300 Ft/2 flakon.
Az akció a telefonos megrendelésekre is vonatkozik:
(1) 412-2619

További részletek a webshop termékválasztó oldalán »


Akció a Kék Golyó utca 14-ben!

Vásároljon most egyszerre 3 doboz granulátumot (13.400 Ft/doboz), italport (14.400 Ft/doboz) vagy liofilizátumot (19.500 Ft/doboz) akciós áron! 
Ha Ön már hűségbérletes vásárlónk, akkor további 600 Ft kedvezményben részesül!

Az akció kizárólag az Avemar Információs Központban vehető igénybe 2014. október 31-ig.

Tovább az Infomációs Központ weboldalára »


5 év után Avevitet ajánlunk

Étrend-kiegészítő készítmény fermentált búzacsíra kivonattal, szelénnel és E-vitaminnal. Az Avevit filmtabletta fő aktív összetevője az Avemar pulvis koncentrátum, az Avemar termékekben is alkalmazott hatóanyag, valamint szelén és az E-vitamin. Érdemes naponta 1-2 tablettát bevenni, és évente többször legalább 2 hónapig folyamatosan alkalmazni.

További információk az avevit.hu weboldalon »


Dr. Hidvégi Máté előadása az Avemarról

A Magyar Rákellenes Liga a Rák Világnapja 2014 ünnepi rendezvényén:
„Örömmel elvállaltam, azért is, mert a Rákliga régi "harcostársam" a rákellenes küzdelemben, és személy szerint Simon elnök úr azok közé az orvosprofesszorok közé tartozik, akik szakmai meggyőződéssel ajánlják a találmányaimat a rászoruló betegeknek.”

A videó megtekintése a daganatok.hu oldalán »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.