Avemar hírlevél 2014. február

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. február

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


Már kapható a 30 tasakos italpor

A készítmény a granulátum továbbfejlesztett változata, amelynek édesítéséhez stevia kivonat, a formulálásához pedig növényi rostok kerültek felhasználásra. Elkészítése és szedése egyszerű, naponta egy tasak italport egy pohár hideg vízben javasolt feloldani és elfogyasztani.
A nagyobb kiszerelés kedvezőbb áron az Információs Pontokban és az Avemarshopban!

Avemar InfoPontok listája »


Dr. Hidvégi Máté előadása a Youtube-on

„A rákellenes világnap alkalmából 2014. február 3-án az Emberi Erőforrások Minisztériuma zsúfolásig megtelt hatalmas előadótermében tartotta ünnepi konferenciáját a Magyar Rákellenes Liga. A Liga elnöke, Dr. Simon Tamás, orvos, egyetemi tanár engem is felkért, hogy a rendezvényen tartsak előadást az Avemarról. Örömmel elvállaltam, azért is, mert a Rákliga régi "harcostársam" a rákellenes küzdelemben, és személy szerint Simon elnök úr azok közé az orvosprofesszorok közé tartozik, akik szakmai meggyőződéssel ajánlják a találmányaimat a rászoruló betegeknek.”

Az előadást itt nézheti meg »


Szlovéniában az Avemar

Jövő héten érkezik meg Ljubljanába a szállítmány a szlovéniai patikák részére. Új partnerünk, a Valentis Pharmaceuticals az Avemar granulátum forgalmazását indítja el márciustól, de a folyamatban lévő engedélyeztetések eredményeképpen hamarosan az új termékeinkkel is bővül majd a kínálat.

Az Avemar termékek nemzetközi weboldala (angol, német, spanyol, francia, lengyel, görög, román, litván, kínai és héber nyelveken) a www.avemar.com címen érhető el.


A Kékkeresztes Márta Betegápolók története folytatódik

„Én az onkológiai betegek rehabilitációját álmodom meg napról napra, és hiszem, ha olyan hitem és kitartásom lesz, mint Trugly Margitnak, akkor egyszer az álom valósággá válik.” - vallja Szalai Márta az Országos Onkológiai Intézet főnővére.
A Látogató című onkológiai magazinban megjelent írásból megismerhetik a főnővér új kezdeményezését, a Márta testvérek mozgalmát.

A cikk letöltése »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.