Avemar hírlevél 2014. augusztus

AVEMAR HÍRLEVÉL

2014. augusztus

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel hírlevelünket! Megismerheti legújabb eredményeinket és friss híreinket!


A minőség mindenek előtt

2000 márciusa óta az SGS (a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete) tanúsítja, hogy az Avemar gyártója, a Biropharma Kft. minőségirányítási rendszere gyártási, minőségellenőrzési folyamatai maradéktalanul megfelelnek a nemzetközi ISO 9001: 2008 szabvány követelményeinek.

A tanúsítvány megtekinthető itt »


Több mint hatezren a Facebook-on

Büszkék vagyunk, hogy a Facebook-on már több mint hatezren kíváncsiak információinkra, híreinkre, megosztásainkra. Nagyon köszönjük több száz tagunknak az érdemi hozzászólásokat, a köszönetnyilvánításokat, a megosztásokat, a pozitív és negatív kritikákat egyaránt.
Ha Ön még nem tag, várjuk szeretettel, legyen most a közösségünk tagja!

Belépés a Facebook oldalunkra »


Hiteles tájékoztatás a rákról

A 2003-ban elinduló Daganatok.hu portál ma már az egyik leglátogatottabb onkológiai témájú tematikus oldal az interneten, amelyet nem csak betegek és a betegség iránt érdeklődők, hanem az onkológiák, kórházak, egészségügyi intézmények dolgozói is szívesen olvasnak.
A weboldal tartalmának minőségét az Országos Onkológiai Intézet szakmai támogatása biztosítja.

Készítményeinkről itt is olvashat »


Kedvező InfoPont és Webshop árak

Sokan panaszkodnak, hogy készítményeinket csak magas áron tudták megvásárolni a közeli gyógyszertárban. Amit ajánlani tudunk, hogy tekintsék meg kedvező árú webshopunkat, ahol másnapi kiszállítással, akár szállítási díj nélkül is rendelhetnek, vagy látogassanak el a legközelebbi InfoPontunkba, ahol 1 doboz 30-as granulátum 13.900 Ft, 1 doboz 30-as italpor 14.900 Ft, 1 doboz 300-as tabletta 16.900 Ft, 1 doboz Avemar liofilizátum (Oncomar) pedig 19.900 Ft-ba kerül.

Avemar Információs Pontok listája »
Avemar Webshop belépés »


Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére. Az Avemar nem gyógyszer. Az Avemar alkalmazása nem helyettesíti, hanem kiegészíti az onkológiai kezeléseket! Felhívjuk a kedves fogyasztók figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerekről sem állíthatók betegséget gyógyító vagy megelőző hatások.