Avemar hírlevél 2013. május

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. május

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


Hogyan hat és kinek javasolt az Avemar? - dr. Hidvégi Máté előadása videón

Az Avemar feltalálója nemrég arról tartott szakmai előadást, hogy miként segíthet az Avemar a daganatos betegségek legyőzésében, és milyen tanulmányok támasztják alá a speciális tápszer hatékonyságát. A feltaláló elmondta, hogy az Avemar közvetlen és közvetett hatásmechanizmus útján is elősegítheti a szervezet rák ellen folytatott küzdelmét, beszélt továbbá arról, hogy melyek azok a tumortípusok, ahol meggyőződése szerint elengedhetetlen lenne a speciális tápszer alkalmazása. (Forrás: daganatok.hu)

Az interjú itt megtekinthető »


Új Onco-Shopok Kecskeméten, Gyulán és Budapesten a Deák téren!

Az Onco-Shop küldetése, hogy a magyarországi daganatos betegek számára olyan kiegészítő készítményeket ajánljon, amelyek biztonságosan alkalmazhatók, tudományosan megalapozottak. Minden Onco-Shop egyben Avemar InfoPont is, ahol kedvező árakon vásárolhatók meg az Avemar termékek.

Az Avemar Információs Pontok listája és elérhetősége »


Májusban még jár az 500 Ft-os kupon!

Májusban az Avemar Infopontokban megvásárolt minden Avemar granulátum mellé egy 500 Ft-os vásárlási kupont adunk, amely majd június 3. és augusztus 31. között lesz beváltható a vásárlás helyén. Érdemes kihasználni az InfoPontok akcióit, amelyekkel több doboz termékhez kedvezőbb áron lehet hozzájutni.

Az Avemar Infopontok árlistája itt megtekinthető »


Cosmopolitan Summer Shopping kuponakció

A kuponnal Avevit filmtablettára 35% kedvezmény a listaárból (így egy doboz 2535 Ft!), Avemar termékekre pedig 500 Ft árengedmény az Avemar InfoPontokban június 7. és 29. között! A kuponfüzetet keresse a most megjelent Cosmopolitan, Best, Elle, Marie Claire és Maxima újságokban!

Az Avevitről részletes információ itt olvasható »