Avemar hírlevél 2013. július

AVEMAR HÍRLEVÉL

2013. július

Tisztelt Érdeklődő!

Fogadja szeretettel új hírlevelünket! Megismerheti aktualitásainkat, elolvashatja friss híreinket!


A váratlan bejelentés

Tallós Rita színésznő, a meglepetések művésze! Csak júniusban, az interjú felvételekor tudtuk meg, hogy már októbertől, a rosszindulatú emlődaganat diagnosztizálásától kezdve Avemar filmtablettát szed! Büszkék vagyunk Rá!
Weboldalunkon megtekintheti a videót!

Facebook bejegyzésünket már több mint 1700-an lájkolták, és sokan kívántak személyesen is sok erőt, kitartást a gyógyuláshoz! Köszönjük!


Avemar percek rákbetegeknek

Véget ért öt részes sorozatunk az RTL Klubon, az utolsó adásban Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági igazgatója beszélt egykori betegségéről, a "Rákliga" munkájáról, és arról, hogy mennyire fontos a család szerepe a daganatos betegségek megelőzésében, felismerésében és a gyógyulás támogatásában egyaránt!
Ha Ön is szeretné velünk megosztani betegségét és ezzel kapcsolatos gondolatait, írjon az aik@avemar.hu e-mail címre.


Szedhető-e az Avemar az onkológiai kezelések alatt?

A Paramedica Egészségmagazin 2013. június-júliusi számában megjelent írásból megismerhetők az elmúlt években gyógyszerkutatók és onkológusok által végzett szigorú gyógyszerkölcsönhatási vizsgálatok eredményei: adható-e együtt a készítmény kemoterápiás és egyéb rákellenes szerekkel?

A cikk itt letölthető, elolvasható »


Antipoll Forte allergiás megbetegedésre

Az Avemar gyártójának hagyományos növényi gyógyszere hurutos, allergiás (szénanáthás) felső légúti megbetegedések kezelésére javallott, a tüsszögés, orrdugulás, orrnyálkahártya váladékozás és szemviszketés mérséklésére, enyhébb esetben megszüntetésére: www.antipoll.hu
Most 890 Ft-os extra akciós áron rendelhető a www.internetpatika.hu weboldalon!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!