Kapható a 30 tasakos Avemar italpor!

2014. februártól már 30 tasakos Avemar italpor is vásárolható: nagyobb kiszerelés, kedvezőbb ár! (A 14 tasakos doboz változatlanul forgalomban marad.) A készítmény a granulátum továbbfejlesztett változata, amelynek édesítéséhez stevia kivonat, a formulálásához pedig növényi rostok kerültek felhasználásra. Elkészítése és szedése egyszerű, napi egy tasak italport egy pohár hideg vízben javasolt feloldani és elfogyasztani.

Tovább az Avemar italpor oldalára »

 

A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer kategória szigorú engedélyezési és minőségi előírásainak megfelelően a granulátum, a filmtabletta, az italpor és a liofilizátum egyszeri adagjának hatóanyag-tartalma azonos! Az Avemar termékek aktív összetevője a fermentált búzacsíra-kivonat, amelynek egyedülálló, kedvező hatásait az onkológiai kezelések kiegészítésében klinikai vizsgálatok is igazolták.

Amennyiben Ön rosszindulatú daganatos megbetegedésben érintett és szeretné vásárlás előtt kipróbálni, megkóstolni termékeinket, erre most lehetőséget adunk. Az ingyenes próbacsomagunkat az alábbi űrlap kitöltése után postázzuk a megadott címre.

Tovább az Avemar italpor oldalára »

Tovább a termékminta igénylés oldalra »