Hírek, újdonságok

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy 2017. szeptember 11-től az Avemar filmtabletta 600 db-os termékünket kivezetjük, már csak a készlet erejéig rendelhető.

A kivezetés miatt új, kedvezményes egységárakat vezetünk be az Avemar filmtabletta 300-as termékünkre:

  • 1 db vásárlása esetén: 16.490 Ft (változatlan)
  • 2 db vásárlása esetén: 31.290 Ft (15.645 Ft /db) (az egységár megegyezik a korábbi 600-as filmtabletta árából számított egységárral)
  • 3 db vásárlása esetén 46.485 Ft (15.495 Ft / db) (az egységár megegyezik a korábbi 2 db 600-as filmtabletta együttes vásárlásából számított egységárral

Köszönjük megértésüket, bármi kérdésük merül fel a fent leírt termékváltozással kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal!

További részletek: http://www.avemar.hu/webshop/tabletta

 


Interjú Dr. Szalai Mártával az Országos Onkológiai Intézet osztályvezető főnövérével munkájáról, távlati terveiről és magánéletéről.

Tovább »

 

2017. május 8-tól már beszerezhető Tóth Kata: Sebaj Haj című könyve Avemar Márkaboltjainkban és webshopunkban!

Az írónő támogatása mellett fontos számunkra, hogy ez a valóban "mesés könyv" minél több érintetthez eljuthasson, így az eredeti beszerzési áron érhető el nálunk.

Cím és nyitvatartás:
1066 Budapest, Ó utca 4., 10:00-18:00 óra között
1123 Budapest, Kék Golyó utca 14., 9:00-17:00 óra között

Online rendelés: http://avemar.hu/webshop/sebaj_haj

Tovább »

 

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.

Kata a betegségével küzd, de minden nehézség ellenére megtalálja a mindennapokban a lehető legtöbb pozitív dolgot. Az egyik ezek közül ez a valóban "mesés könyv".

A hamarosan megjelenő kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

Tovább »

 

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Örömökben, Egészségben Gazdag Békés Boldog Új Esztendőt kívánnak Önöknek az Avemar termékek gyártójának, forgalmazójának munkatársai és partnerei!

 

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a Kék Golyó utca 14. szám alatti budapesti Avemar Márkaboltunk felújítási munkálatai befejeződtek.
2016. október 4-től a szokott nyitvatartással és kiszolgálással, de már megújult környezetben várjuk vásárlóinkat!

Látogassanak el Márkaboltunkba!

Cím: 1123 Budapest, Kék Golyó utca 14.
Nyitvatartás: hétköznap 9:00-17:00

Tovább »

 


Szegvári Katalin szerkesztő-riporter beszélgetett dr. Hidvégi Máté biokémikussal, az Avemar feltalálójával; kutatásról, távlati tervekről és magánéletről.

Tovább »

 

Figyelembe véve a piaci trendeket, és szemmel tartva a vásárlói igényeket az Avemar új, modernebb megjelenésű és könnyebben fogyasztható tabletta formával igyekszik segíteni a daganatos betegséggel küzdők mindennapjait.

Bízunk benne, hogy a változatlan minőségű Avemar filmtabletta új formája eltalálja ízlésüket, és az elegáns megjelenés mellett korszerű technológiai színvonalon, a lehető legjobb minőséget biztosítja Önöknek.

Tovább »

 

Tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands-díjakat a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, 2015-ben a díjazottak között szerepelt az Avemar termékcsalád gyártója, a Biropharma Kft. is.

A Magyarországon 2004 óta működő Superbrands program az évek során a marketing kommunikációs szakma és a nagyközönség számára is egy elismert értékelési rendszerré nőtte ki magát, díjazottai egyaránt sikeres és elismert márkák.

Tovább »

 

Az Avemar alábbi termékváltozataiból:

  • hagyományos granulátum fruktózzal
  • új italpor élelmi rostokkal és steviával
  • tiszta liofilizátum (Oncomar) steviával

elegendő naponta 1 tasakot 1-2 dl vízben feloldani és lehetőleg étkezés előtt 1 órával meginni!

A korszerű filmtabletta (napi 10 db) azok számára megoldás, akik nem tudják az oldatot elfogyasztani.

Tovább »

 

Megtiszteltetés, hogy a Duna TV Novum című tudományos magazinműsora felkérte prof. dr. Hidvégi Máté biokémikust, hogy ismertesse a legújabb Avemar termékváltozat innovatív technológiai megoldásait. Köszönjük a szakmai segítséget prof. dr. Simon Tamásnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének is.

Tovább »

 

Az Ázsiában rendkívül nagy presztízsű "Legmegbízhatóbb Márka" - The Customers Most Trusted Award díjat nyerte el az Avemar Dél-Koreában. A díjat odaítélő bizottság kiemelte, hogy az Avemar azon készítmények közé tartozik, amely az elégedettségi felméréseken évek óta a vásárlók legnagyobb bizalmát élvezi. Az Avemar koreai forgalmazója úgy fogalmazott, hogy az Avemar vásárlóinak legnagyobb hányada visszatérő vásárló, vagyis a termékbe vetett bizalom a díjon kívül is jól érzékelhető.

Képek a díjátadóról a koreai weboldalon »

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sajtóközleménye alapján megjelent hatásvadász cikkek kapcsán a Biropharma Kft. az alábbi pontosítást teszi. A GVH eljárásának tárgya nem az Avemar gyógyhatásának vizsgálata volt, hanem a kereskedelmi kommunikáció jogszerűségének vizsgálata.

Tovább a részletekhez »

 

A liofilizátummal teljessé vált Avemar termékcsalád megújult ismertetőjéből megtudható, hogy miért különleges az Avemar, mikor ajánlott a szedése, milyen tudományos háttér szolgál bizonyítékul hatásaira, hol kapható, mit tartalmaznak és hogyan lehet elkészíteni, adagolni az egyes változatokat. Egy összehasonlító táblázat is segíti a választást!

Termékismertető letöltése »

 

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárással (liofilizálás = fagyasztva szárítás) készülő liofilizált fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. A természetes eredetű stevia kivonattal és narancsaromával ízesített Avemar liofilizátum [Oncomar] 30 tasakos kiszerelésben vásárolható meg. Hatóanyag-tartalma megegyezik a többi Avemar készítményével.

Tovább »

 

"A rákellenes világnap alkalmából 2014. február 3-án az Emberi Erőforrások Minisztériuma zsúfolásig megtelt hatalmas előadótermében tartotta ünnepi konferenciáját a Magyar Rákellenes Liga. A Liga elnöke, Dr. Simon Tamás, orvos, egyetemi tanár - mások mellett - engem is felkért, hogy a rendezvényen tartsak előadást az Avemarról. Örömmel elvállaltam, azért is, mert a Rákliga régi "harcostársam" a rákellenes küzdelemben, és személy szerint Simon elnök úr azok közé az orvosprofesszorok közé tartozik, akik szakmai meggyőződéssel ajánlják a találmányaimat a rászoruló betegeknek.

Tovább »

 

Az Egészségkalauz című műsor Avemar perceiben Karda Beáta a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet.
Hét éve rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála, de a korai felismerésnek köszönhetően ma már gyógyultként nyilatkozott Argyelán Krisztinának.
Hölgyek, figyelem! Igenis el kell járni a szűrővizsgálatokra!

Tovább »

 

2014. februártól már 30 tasakos Avemar italpor is vásárolható: nagyobb kiszerelés, kedvezőbb ár!
(A 14 tasakos doboz változatlanul forgalomban marad.) 
A készítmény a granulátum továbbfejlesztett változata, amelynek édesítéséhez stevia kivonat, a formulálásához pedig növényi rostok kerültek felhasználásra. Elkészítése és szedése egyszerű, naponta egy tasak italport egy pohár hideg vízben javasolt feloldani és elfogyasztani.

Tovább »

 

A budapesti Szent János Kórház és a Dr. Demeter Jolán főorvos asszony vezette betegklub meghívására, 2013. október 16-án a kórház auditóriumában nagysikerű előadást tartott a fermentált búzacsíra kivonatról Dr. Hidvégi Máté professzor. A mintegy kétórás eseményen a betegek is kérdezhették az előadót. Sok kérdés volt arról, hogy lehet-e az Avemart ill. az Oncomart a kemoterápiával és a sugárkezeléssel egyszerre alkalmazni.

Tovább »

2013. október 10-13-ig került megrendezésre Siófokon a  Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongresszusa, amelyen  Dr. Hidvégi Máté professzor előadásában ismertette a fermentált búzacsíra kivonat törzskönyvezésének történetét és bemutatta a legújabb Avemar készítményt, a steviával ízesített és növényi rostokkal formulált Avemar italport. A gyógyszerészek az előadásokat kísérő kiállításon közelebbről is megismerkedhettek a hónap végén polcaikra kerülő új Biropharma termékkel.

Tovább »

2013. október 5-én a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület daganatos betegségek kiegészítő kezelési lehetőségeivel foglalkozó orvosi továbbképzésén bemutatásra kerültek azok a lehetőségek is, melyek daganatos betegség esetén természetes úton, mellékhatások nélkül segíthetik a betegeket a gyógyulásban.
Dr. Hidvégi Máté professzor előadásában ismertette a fermentált búzacsíra kivonat egyedülálló, az onkológiai kezelések kiegészítésében is nélkülözhetetlen hatásmechanizmusait és beszámolt az alkalmazás során kapott eredményekről.

Tovább »

Sorozatunk ötödik adásában Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági igazgatója beszélt egykori betegségéről, a "Rákliga" munkájáról, és arról, hogy mennyire fontos a család szerepe a daganatos betegségek megelőzésében, felismerésében és a gyógyulás támogatásában egyaránt!

 

Tallós Rita színésznő, a meglepetések művésze!
Csak júniusban, az interjú felvételekor tudtuk meg, hogy már októbertől, a rosszindulatú emlődaganat diagnózisától kezdve Avemar filmtablettát szed az onkológiai kezelés kiegészítésére.
Büszkék vagyunk Rá!
A rák legyőzhető! Az Avemar segít.
Tallós Rita történetének részletei »

 

Az Egészségkalauz című műsor június 23-i riportjában Zsíros Tibort ismerhettük meg, aki 18 évesen, egy vakbélműtétet követően szembesült betegségével: rosszindulatú carcinoid daganata van. Ma már túl van a kezeléseken, állapota stagnál és bátran hódolhat szenvedélyének a fotózásnak. Hobbijában elért sikerei éveken át segítették küzdelmét is.

 

Az RTL KLUB Egészségkalauz című műsorának június 16-i adásában Dr. Vasváry Artúrné a Magyar Rákellenes Liga tiszteletbeli elnöke mesélt évekkel ezelőtti rákbetegségének diagnosztizálásáról és a korai felismerés fontosságáról.

 

Négy részes sorozatunk júniusban az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában látható vasárnaponként 10 óra 10 perckor. Az első adásban Csákvári-Sarnyai Eszter manöken mesélte el, hogyan sikerült legyőznie a Hodgkin-limfómát.

 

Júniustól egyre több Avemar granulátum dobozban találkozhatnak már az új megjelenésű Avemar tasakokkal. A tasakok mindkét oldalára felkerült a feltaláló, dr. Hidvégi Máté védjegye, a HIDVÉGITM felirat, illetve a termék és a gyártó logója arany és fehér színekben. A tasakok beltartalma nem változik.

 

Május 14. és 16. között kerül megrendezésre Genfben a Vitafoods Europe 2013 szakmai rendezvény. A világ egyik legjelentősebb étrend-kiegészítőkkel, funkcionális élelmiszerekkel, italokkal, ezek összetevőivel, nyersanyagaival és nutrikozmetikai termékekkel foglalkozó kiállításán első alkalommal vesz részt a Biropharma Kft. az Avemar termékcsaládjával.
Az USA-ban, Távol-Keleten és Ausztráliában már kapható és tudományos eredményei alapján egyedülálló készítmény iránti jelentős érdeklődésre való tekintettel egy impozáns standon fogadjuk a világ minden tájáról bejelentkezett érdeklődőket.

Dr. Hidvégi Máté professzor volt a vendége a Mária Rádió "Hit, értelem, gyógyulás" című műsorának 2013. április 23-án.

Műsorvezetők: Dr. Csókay András idegsebész és Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichológus.

(A műsor meghallgatásához kattintson a címsorra vagy a "Tovább"-ra.)

Tovább »

 

A daganatok.hu portálon megjelent cikkben egy olyan klinikai vizsgálat eredményeit ismertetik, amely kézzelfogható bizonyítékot szolgáltat azzal kapcsolatban, hogy az Avemarral végzett kiegészítő kezelés a rosszindulatú, előrehaladott melanomában szenvedő betegek esetében is komoly előnyökkel járhat.

Tovább »

 

"A British Journal of Cancer című folyóiratban megjelent közlemény azon tanulmányok egyike, amely igazolta az Avemarral végzett kiegészítő (szupportív) kezelés hatékonyságát vastagbélrákos betegek esetében. A kutatás azt támasztotta alá, hogy a hagyományos rákellenes kezelés - műtét, majd az ezt követő kemoterápia és/vagy sugárterápia - Avemarral történő kiegészítése kedvező hatású a teljes és a progressziómentes túlélés tekintetében.

Tovább »

 

A Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság 2006-ban az Orvosi Hetilapban közzétett állásfoglalása megállapította, hogy fej-nyaki tumorokban - elsősorban a szájüreg rosszindulatú daganatos megbetegedéseiben - az Avemar tartós, kiegészítő terápiaként történő alkalmazásával jelentősen lassítható a betegség előrehaladása, jelentősen megnövelhető az ötéves túlélés, emellett javítható az életminőség és csökkenthető a betegeket érő oxidatív stressz.

Tovább »

 

"A sokkhatás után az első kérdések: Miért pont én? Jó- vagy rosszindulatú?"
Két kisfilmben a betegséget sikerrel leküzdők mesélnek tapasztalataikról.
(A videók megtekintéséhez kattintson a címsorra vagy a "Tovább"-ra.)

Tovább »

 

Minden fontos információ az onkológiai kezelések fermentált búzacsíra kivonattal történő kiegészítéséről két percbe sűrítve az Egészségkalauz című televíziós műsorban.

Tovább »

 

Dr. Hoffmann Artúr főorvos válaszol az alábbi kérdésekre:
Mit jelent a szupportív terápia?
Miért különösen fontos a mellékhatások elleni küzdelem?
Miben tud segíteni az Avemar?
Melyek a legfontosabb hatásai?
Milyen daganattípusokban és mely stádiumokban javasolt?
Mikor és mennyi ideig ajánlott szedni?
Milyen egyszerű tanácsokkal tud segíteni a betegeknek?

Tovább »

 

A Daganatok.hu-n nemrég megjelent írásból kiderül, melyek az Avemar lehetséges hatásmechanizmusai, és milyen eredményekkel járhat a készítmény alkalmazása a különféle típusú daganatos megbetegedések esetén.

Tovább »

 

A Négy évszak patikája 2012. nyári számában jelent meg az alábbi interjú dr. Hoffmann Artúr főorvossal a daganatos betegségek szupportív terápiájával kapcsolatosan.

A rosszindulatú daganatok gyógyításának lényege, hogy a rosszindulatú, gyorsan osztódó sejteket el kell pusztítani, amihez sok segítséget jelent a szupportív terápia.

Mit jelent a szupportív terápia?
    A szupportív gyógyítás az onkológiai kezelés támogatását és a kezelés során kialakuló mellékhatások ellensúlyozását jelenti. Az orvosokat, nővéreket és a betegeket gyógyító team széleskörű tevékenységébe a betegség különböző fázisain át beletartozik a betegek pszichoszociális támogatása és rehabilitációja is. Ennek célja, hogy a daganatos beteg kezelése, betegségének követése során panaszai a minimálisra csökkenjenek és életminősége a lehető legjobb szinten legyen.

Örömmel adunk hírt, hogy megnyitottuk legújabb Avemar Információs Pontunkat Pécsett, az Átrium Üzletházban: www.avemar.hu/aip

Az Avemar júliusban ünnepli 10. évfordulóját, hogy Magyarországon elsőként, daganatos betegek részére szánt speciális tápszernek ismerték el..

Letölthető sajtóközlemény (2012. július 2.) »

"A betegségről beszélni kell, egyedül győzni nagyon nehéz. Azóta, ha a környezetemben, ismeretségi körömben megtudom, hogy valaki bajban van, az első doboz ajándék Avemart én viszem neki. Aztán rábízom, a döntést, hogy él-e vele a továbbiakban is. Nekem tudom, hogy sokat segített és szeretném ha segítene másoknak is, mielőtt sok-sok pénzért addig próbálgatják a rengeteg "forgalomban lévő csodaszert" amíg már késő."

A Sikeres Nők lapja rendszeres olvasója osztotta meg a magazinnal mindazokat az átélt szenvedéseket és mindazt a bölcs tapasztalást, amit egy véletlenül felfedezett mellrák okozott életében. Ma már hálás a sorsnak, hogy sikeres gyógyulásának köszönhetően a munkája minősége sem szenvedett kárt.

„Az Avemar bevezetése a magas rizikójú melanómás betegek kiegészítő terápiájába erősen ajánlott” - olvasható a moszkvai Orvostudományi Akadémia Blokhin Rákkutatási Központjában végzett randomizált, pilot II-es fázisú humán klinikai vizsgálat 7 éves utánkövetése után kiadott tudományos publikációban. Az eredmények 2008-ban jelentek meg a Cancer Biotherapy & Radiopharmaceuticals szaklapban.

Figyelem, csak az eredeti Avemar termékek (granulátum és filmtabletta) tartalmazzák azt a hatóanyagot, amellyel a humán klinikai vizsgálatokat is végezték!

Az egyik legnagyobb amerikai internetes újságban (The Huffington Post) jelent meg David L. Katz, a Yale Egyetem betegségmegelőzési kutatóközpontjának alapító orvosigazgatójának írása, amelynek összefoglalója az Origo-n is elolvasható.

Az egyik legrangosabb állami kitüntetést Magyarország köztársasági elnöke és miniszterelnöke adta át professzor úrnak 2011. március 14-én a Parlamentben

Lapis Károly Széchenyi-díjas orvos, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Semmelweis Egyetem I. sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet professor emeritusa - készítményünk, az Avemar speciális tápszer egyik szabadalmasa - a Magyar Köztársasági érdemrend Középkeresztjét vehette át életpályája elismeréseként.

Ezúton is gratulálunk és kívánunk további eredményes munkát az akadémikus úrnak!

A Duna Televízió  Heuréka! Megtaláltam! című műsorának (2010. augusztus 23.) összeállítása az Avemarról.


Video lejátszása

 

2009. október 3-án Capri szigetén került megrendezésre az EUTECH Oncology, az Avemar (WGE) olaszországi forgalmazójának szervezésében az "Új perspektívák a rákbetegek kiegészítő kezelésében" című konferencia. A rendezvényre - amelynek fő témája az Avemar alkalmazásának lehetősége, jelentősége és az eddigi tapasztalatok, eredmények ismertetése volt – 120 onkológus érkezett az ország minden szegletéből. A konferencia programja (olaszul)

 

 

A meghívott előadók között volt többek között Prof. Paolo Marchetti a Római Onkológiai Klinika igazgatója, valamint Prof. Giorgio Lelli is, aki a kiegészítő kezelésekre vonatkozó országos protokoll összeállításáért felelős. A 10 neves előadó mindegyike foglalkozott már az Avemarral,  beszámoltak első tapasztalataikról és induló vagy már folyamatban lévő klinikai vizsgálataikról. Kiemelték, hogy az Avemart szedő betegeik jó erőnléti állapotban, a betegtársaiknál jobb hangulatban, könnyebben viselték a kezeléseket. Egyetértés alakult ki közöttük, miszerint a hagyományos kezelési protokollokat, melyben a hagyományos gyógyító kezeléseket csak követi a kiegészítő terápia, fel kell váltani integrált kezelési módokkal, amelyekben ezek a folyamatok párhuzamosan zajlanak. A kongresszus résztvevői megállapodtak, hogy az Avemarban rejlő klinikai lehetőségekre tekintettel összefognak és egy, az egész országra kiterjedő multicentrikus, életminőség alapú klinikai vizsgálatot indítanak.