Sebaj Haj! - Gyógyító mesekönyv Kicsiknek és Nagyoknak

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.

Kata a betegségével küzd, de minden nehézség ellenére megtalálja a mindennapokban a lehető legtöbb pozitív dolgot. Az egyik ezek közül ez a valóban "mesés könyv".

A hamarosan megjelenő kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

A számunkra egyértelmű kérdések és válaszok kimondása a gyerekeknek rendkívüli megkönnyebbülést hozhatnak. Például, hogy nem ő tehet anya betegségéről, és azt ő nem kaphatja el, de néha "ér" szomorúnak lenni, hogy felfordult az élet, lemondták a tengerparti utazást és anya ezen a nyáron nem tud annyit szaladgálni a kertben...

A könyv a betegségen túl másra is ráirányítja a figyelmet: legyünk elfogadóak azokkal, akik kicsit máshogyan néznek ki mint mi, és mindig emlékezzünk, hogy a külső soha nem érhet nyomába annak, ami bennünk van.

A könyvet 2017. május 7-én Anyák Napján tervezi a szerző megjelentetni saját kiadásban, ezt segítve az Avemar márka forgalmazójaként 30 könyvet előjegyeztünk az írónőnél.

A kötet hamarosan beszerezhető márkaboltjainkban és webshopunkban is az eredeti áron!