Hírek, újdonságok

A Szent Margit Kórház "Fogadj örökbe egy helyiséget" programjának keretén belül vállaltuk, hogy az Onkológia Osztályon "rendbe hozunk" egy szobát.

Kicseréltük az összes burkolatot, a vizes blokkot, az elektromos szerelvényeket, új lámpákat szereltünk fel, kifestettünk és az ablakot is felújítottuk.

Köszönjük az Onkológiai Osztály dolgozóinak és a betegeknek a türelmet!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2018. március 20-tól Avemar italporunk megújul, a készítmény az eddig ismert formájában kivezetésre kerül.

Helyette egy korszerűbb, összetételében a daganatos betegek D-vitamin hiányos állapotához igazított új termék kerül bevezetésre.

A készítmény az Avemar granulátum D-vitaminnal, stevia édesítőszerrel nevet viseli és 1600 Nemzetközi Egység D-vitamint tartalmaz tasakonként.

További részletek és termékinformáció az alábbi elérhetőségen »

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy budapesti Avemar Márkaboltjaink dietetikai tanácsadás szolgáltatása betegség miatt határozatlan ideig szünetel.

Kiss Anna munkatársunk e-mailben fogadja kérdéseiket az aik@avemar.hu e-mail címen.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

 

Az OnkoRádió TATAMI című műsorában Vajda Márta beszélgetett Prof. Dr. Hidvégi Máté címzetes egyetemi tanárral, az AVEMAR feltalálójával, többek között az alábbi témákról:

  • az immunrendszer szerepe a daganatok kialakulásában,
  • rák prevenció és megelőzés,
  • a daganatok kialakulásának esélyét növelő kockázati tényezők,
  • az Avemarral kapcsolatban végzett eddigi kutatások.

Tovább »

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy 2017. szeptember 11-től az Avemar filmtabletta 600 db-os termékünket kivezetjük, már csak a készlet erejéig rendelhető.

A kivezetés miatt új, kedvezményes egységárakat vezetünk be az Avemar filmtabletta 300-as termékünkre:

  • 1 db vásárlása esetén: 16.490 Ft (változatlan)
  • 2 db vásárlása esetén: 31.290 Ft (15.645 Ft /db) (az egységár megegyezik a korábbi 600-as filmtabletta árából számított egységárral)
  • 3 db vásárlása esetén 46.485 Ft (15.495 Ft / db) (az egységár megegyezik a korábbi 2 db 600-as filmtabletta együttes vásárlásából számított egységárral

Köszönjük megértésüket, bármi kérdésük merül fel a fent leírt termékváltozással kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal!

További részletek: http://www.avemar.hu/webshop/tabletta

 


Interjú Dr. Szalai Mártával az Országos Onkológiai Intézet osztályvezető főnövérével munkájáról, távlati terveiről és magánéletéről.

Tovább »

 

2017. május 8-tól már beszerezhető Tóth Kata: Sebaj Haj című könyve Avemar Márkaboltjainkban és webshopunkban!

Az írónő támogatása mellett fontos számunkra, hogy ez a valóban "mesés könyv" minél több érintetthez eljuthasson, így az eredeti beszerzési áron érhető el nálunk.

Cím és nyitvatartás:
1066 Budapest, Ó utca 4., 10:00-18:00 óra között
1123 Budapest, Kék Golyó utca 14., 9:00-17:00 óra között

Online rendelés: http://avemar.hu/webshop/sebaj_haj

Tovább »

 

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.

Kata a betegségével küzd, de minden nehézség ellenére megtalálja a mindennapokban a lehető legtöbb pozitív dolgot. Az egyik ezek közül ez a valóban "mesés könyv".

A hamarosan megjelenő kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyerekek szemszögéből látni anya betegségét.

Tovább »

 

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Örömökben, Egészségben Gazdag Békés Boldog Új Esztendőt kívánnak Önöknek az Avemar termékek gyártójának, forgalmazójának munkatársai és partnerei!

 

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a Kék Golyó utca 14. szám alatti budapesti Avemar Márkaboltunk felújítási munkálatai befejeződtek.
2016. október 4-től a szokott nyitvatartással és kiszolgálással, de már megújult környezetben várjuk vásárlóinkat!

Látogassanak el Márkaboltunkba!

Cím: 1123 Budapest, Kék Golyó utca 14.
Nyitvatartás: hétköznap 9:00-17:00

Tovább »

 


Szegvári Katalin szerkesztő-riporter beszélgetett dr. Hidvégi Máté biokémikussal, az Avemar feltalálójával; kutatásról, távlati tervekről és magánéletről.

Tovább »

 

Figyelembe véve a piaci trendeket, és szemmel tartva a vásárlói igényeket az Avemar új, modernebb megjelenésű és könnyebben fogyasztható tabletta formával igyekszik segíteni a daganatos betegséggel küzdők mindennapjait.

Bízunk benne, hogy a változatlan minőségű Avemar filmtabletta új formája eltalálja ízlésüket, és az elegáns megjelenés mellett korszerű technológiai színvonalon, a lehető legjobb minőséget biztosítja Önöknek.

Tovább »

 

Tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands-díjakat a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, 2015-ben a díjazottak között szerepelt az Avemar termékcsalád gyártója, a Biropharma Kft. is.

A Magyarországon 2004 óta működő Superbrands program az évek során a marketing kommunikációs szakma és a nagyközönség számára is egy elismert értékelési rendszerré nőtte ki magát, díjazottai egyaránt sikeres és elismert márkák.

Tovább »

 

2006-ban az Avemar (USA-ban AVÉ néven volt ismert) nyerte az év legjobb új táplálkozástudományi terméke fődíját, a terület egyetlen Oscar-díjának számító NutrAward-ot, amelyet az Egyesült Államok-beli kaliforniai Anaheimben megrendezett Natural Products Expo West / Supply Expo keretében adták át.

A NutrAward-ot a zsűri négyszáz termékből választotta ki, és a díj fennállása óta először ítélték oda európai innovációnak.

Tovább »

 

A daganatos betegségek onkológiai kezelését kiegészítő készítmények többségét naponta és hosszú időn keresztül javasolt alkalmazni. Ez az időtartam minimálisan is hónapokat jelent, de a beteg állapotától függően akár több évig is eltarthat.

Érdemes ezért már a terápia megkezdésekor előre számolni, hogy hosszú távon is vállalható és kifizethető választást hozzunk. Ehhez készítettünk áttekintő táblázatokat.

Tovább »

 

Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer az 1993. évi XCVI. törvény alapján egészségpénztári számla terhére is megvásárolható, elszámolható.

Az Áfás számla kiállításakor szükséges jeleznie, hogy melyik egészségpénztár nevére és milyen további információ (azonosító, tagsági szám) feltüntetésével állítsák ki a számlát, amelyet utólag el tud majd számolni az egészségpénztárral.

Tovább »

 

Az Avemar alábbi termékváltozataiból:

  • hagyományos granulátum fruktózzal
  • új granulátum D-vitaminnal és stevia édesítőszerrel
  • tiszta liofilizátum (Oncomar) steviával

elegendő naponta 1 tasakot 1-2 dl vízben feloldani és lehetőleg étkezés előtt 1 órával meginni!

A korszerű filmtabletta (napi 10 db) azok számára megoldás, akik nem tudják az oldatot elfogyasztani.

Tovább »

 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sajtóközleménye alapján megjelent hatásvadász cikkek kapcsán a Biropharma Kft. az alábbi pontosítást teszi. A GVH eljárásának tárgya nem az Avemar gyógyhatásának vizsgálata volt, hanem a kereskedelmi kommunikáció jogszerűségének vizsgálata.

Tovább a részletekhez »

 

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárással (liofilizálás = fagyasztva szárítás) készülő liofilizált fermentált búzacsíra-kivonat nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. A természetes eredetű stevia kivonattal és narancsaromával ízesített Avemar liofilizátum [Oncomar] 30 tasakos kiszerelésben vásárolható meg. Hatóanyag-tartalma megegyezik a többi Avemar készítményével.

Tovább »

 

2013. október 10-13-ig került megrendezésre Siófokon a  Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongresszusa, amelyen  Dr. Hidvégi Máté professzor előadásában ismertette a fermentált búzacsíra kivonat törzskönyvezésének történetét és bemutatta a legújabb Avemar készítményt, a steviával ízesített és növényi rostokkal formulált Avemar italport. A gyógyszerészek az előadásokat kísérő kiállításon közelebbről is megismerkedhettek a hónap végén polcaikra kerülő új Biropharma termékkel.

Tovább »

2013. október 5-én a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület daganatos betegségek kiegészítő kezelési lehetőségeivel foglalkozó orvosi továbbképzésén bemutatásra kerültek azok a lehetőségek is, melyek daganatos betegség esetén természetes úton, mellékhatások nélkül segíthetik a betegeket a gyógyulásban.
Dr. Hidvégi Máté professzor előadásában ismertette a fermentált búzacsíra kivonat egyedülálló, az onkológiai kezelések kiegészítésében is nélkülözhetetlen hatásmechanizmusait és beszámolt az alkalmazás során kapott eredményekről.

Tovább »

Sorozatunk ötödik adásában Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga gazdasági igazgatója beszélt egykori betegségéről, a "Rákliga" munkájáról, és arról, hogy mennyire fontos a család szerepe a daganatos betegségek megelőzésében, felismerésében és a gyógyulás támogatásában egyaránt!

 

Az Egészségkalauz című műsor június 23-i riportjában Zsíros Tibort ismerhettük meg, aki 18 évesen, egy vakbélműtétet követően szembesült betegségével: rosszindulatú carcinoid daganata van. Ma már túl van a kezeléseken, állapota stagnál és bátran hódolhat szenvedélyének a fotózásnak. Hobbijában elért sikerei éveken át segítették küzdelmét is.

 

Az RTL KLUB Egészségkalauz című műsorának június 16-i adásában Dr. Vasváry Artúrné a Magyar Rákellenes Liga tiszteletbeli elnöke mesélt évekkel ezelőtti rákbetegségének diagnosztizálásáról és a korai felismerés fontosságáról.

 

Négy részes sorozatunk júniusban az RTL Klub Egészségkalauz című műsorában látható vasárnaponként 10 óra 10 perckor. Az első adásban Csákvári-Sarnyai Eszter manöken mesélte el, hogyan sikerült legyőznie a Hodgkin-limfómát.

 

Júniustól egyre több Avemar granulátum dobozban találkozhatnak már az új megjelenésű Avemar tasakokkal. A tasakok mindkét oldalára felkerült a feltaláló, dr. Hidvégi Máté védjegye, a HIDVÉGITM felirat, illetve a termék és a gyártó logója arany és fehér színekben. A tasakok beltartalma nem változik.

 

Május 14. és 16. között kerül megrendezésre Genfben a Vitafoods Europe 2013 szakmai rendezvény. A világ egyik legjelentősebb étrend-kiegészítőkkel, funkcionális élelmiszerekkel, italokkal, ezek összetevőivel, nyersanyagaival és nutrikozmetikai termékekkel foglalkozó kiállításán első alkalommal vesz részt a Biropharma Kft. az Avemar termékcsaládjával.
Az USA-ban, Távol-Keleten és Ausztráliában már kapható és tudományos eredményei alapján egyedülálló készítmény iránti jelentős érdeklődésre való tekintettel egy impozáns standon fogadjuk a világ minden tájáról bejelentkezett érdeklődőket.

Dr. Hidvégi Máté professzor volt a vendége a Mária Rádió "Hit, értelem, gyógyulás" című műsorának 2013. április 23-án.

Műsorvezetők: Dr. Csókay András idegsebész és Dr. Machó Adrienn pszichiáter, pszichológus.

(A műsor meghallgatásához kattintson a címsorra vagy a "Tovább"-ra.)

Tovább »

 

A daganatok.hu portálon megjelent cikkben egy olyan klinikai vizsgálat eredményeit ismertetik, amely kézzelfogható bizonyítékot szolgáltat azzal kapcsolatban, hogy az Avemarral végzett kiegészítő kezelés a rosszindulatú, előrehaladott melanomában szenvedő betegek esetében is komoly előnyökkel járhat.

Tovább »

 

"A British Journal of Cancer című folyóiratban megjelent közlemény azon tanulmányok egyike, amely igazolta az Avemarral végzett kiegészítő (szupportív) kezelés hatékonyságát vastagbélrákos betegek esetében. A kutatás azt támasztotta alá, hogy a hagyományos rákellenes kezelés - műtét, majd az ezt követő kemoterápia és/vagy sugárterápia - Avemarral történő kiegészítése kedvező hatású a teljes és a progressziómentes túlélés tekintetében.

Tovább »

 

Örömmel adunk hírt, hogy megnyitottuk legújabb Avemar Információs Pontunkat Pécsett, az Átrium Üzletházban: www.avemar.hu/aip

Az Avemar júliusban ünnepli 10. évfordulóját, hogy Magyarországon elsőként, daganatos betegek részére szánt speciális tápszernek ismerték el..

Letölthető sajtóközlemény (2012. július 2.) »

"A betegségről beszélni kell, egyedül győzni nagyon nehéz. Azóta, ha a környezetemben, ismeretségi körömben megtudom, hogy valaki bajban van, az első doboz ajándék Avemart én viszem neki. Aztán rábízom, a döntést, hogy él-e vele a továbbiakban is. Nekem tudom, hogy sokat segített és szeretném ha segítene másoknak is, mielőtt sok-sok pénzért addig próbálgatják a rengeteg "forgalomban lévő csodaszert" amíg már késő."

A Sikeres Nők lapja rendszeres olvasója osztotta meg a magazinnal mindazokat az átélt szenvedéseket és mindazt a bölcs tapasztalást, amit egy véletlenül felfedezett mellrák okozott életében. Ma már hálás a sorsnak, hogy sikeres gyógyulásának köszönhetően a munkája minősége sem szenvedett kárt.

„Az Avemar bevezetése a magas rizikójú melanómás betegek kiegészítő terápiájába erősen ajánlott” - olvasható a moszkvai Orvostudományi Akadémia Blokhin Rákkutatási Központjában végzett randomizált, pilot II-es fázisú humán klinikai vizsgálat 7 éves utánkövetése után kiadott tudományos publikációban. Az eredmények 2008-ban jelentek meg a Cancer Biotherapy & Radiopharmaceuticals szaklapban.

Figyelem, csak az eredeti Avemar termékek (granulátum és filmtabletta) tartalmazzák azt a hatóanyagot, amellyel a humán klinikai vizsgálatokat is végezték!

Az egyik legnagyobb amerikai internetes újságban (The Huffington Post) jelent meg David L. Katz, a Yale Egyetem betegségmegelőzési kutatóközpontjának alapító orvosigazgatójának írása, amelynek összefoglalója az Origo-n is elolvasható.

Az egyik legrangosabb állami kitüntetést Magyarország köztársasági elnöke és miniszterelnöke adta át professzor úrnak 2011. március 14-én a Parlamentben

Lapis Károly Széchenyi-díjas orvos, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Semmelweis Egyetem I. sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet professor emeritusa - készítményünk, az Avemar speciális tápszer egyik szabadalmasa - a Magyar Köztársasági érdemrend Középkeresztjét vehette át életpályája elismeréseként.

Ezúton is gratulálunk és kívánunk további eredményes munkát az akadémikus úrnak!

A Duna Televízió  Heuréka! Megtaláltam! című műsorának (2010. augusztus 23.) összeállítása az Avemarról.


Video lejátszása

 

2009. október 3-án Capri szigetén került megrendezésre az EUTECH Oncology, az Avemar (WGE) olaszországi forgalmazójának szervezésében az "Új perspektívák a rákbetegek kiegészítő kezelésében" című konferencia. A rendezvényre - amelynek fő témája az Avemar alkalmazásának lehetősége, jelentősége és az eddigi tapasztalatok, eredmények ismertetése volt – 120 onkológus érkezett az ország minden szegletéből. A konferencia programja (olaszul)

 

 

A meghívott előadók között volt többek között Prof. Paolo Marchetti a Római Onkológiai Klinika igazgatója, valamint Prof. Giorgio Lelli is, aki a kiegészítő kezelésekre vonatkozó országos protokoll összeállításáért felelős. A 10 neves előadó mindegyike foglalkozott már az Avemarral,  beszámoltak első tapasztalataikról és induló vagy már folyamatban lévő klinikai vizsgálataikról. Kiemelték, hogy az Avemart szedő betegeik jó erőnléti állapotban, a betegtársaiknál jobb hangulatban, könnyebben viselték a kezeléseket. Egyetértés alakult ki közöttük, miszerint a hagyományos kezelési protokollokat, melyben a hagyományos gyógyító kezeléseket csak követi a kiegészítő terápia, fel kell váltani integrált kezelési módokkal, amelyekben ezek a folyamatok párhuzamosan zajlanak. A kongresszus résztvevői megállapodtak, hogy az Avemarban rejlő klinikai lehetőségekre tekintettel összefognak és egy, az egész országra kiterjedő multicentrikus, életminőség alapú klinikai vizsgálatot indítanak.