Superbrands-díj az Avemar gyártójának

Tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands-díjakat a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, 2015-ben a díjazottak között szerepelt az Avemar termékcsalád gyártója, a Biropharma Kft. is.

A Magyarországon 2004 óta működő Superbrands program az évek során a marketing kommunikációs szakma és a nagyközönség számára is egy elismert értékelési rendszerré nőtte ki magát, díjazottai egyaránt sikeres és elismert márkák.

A Biropharma Kft. kunfehértói üzeme az elmúlt években számos saját készítmény önálló kifejlesztése mellett, több, jelentős magyar technológiai újítás, találmány üzemesítésével olyan értékes szakmai tapasztalatokra tett szert, amelyek révén előkelő rangot vívott ki magának az üzletágban és nyerte el a szakma és a nagyközönség elismerését.

1986 óta folyik növényi hatóanyagok, gyógytermékek és étrend-kiegészítő készítmények gyártása, melyek által itthon és külföldön egyaránt ismertté váltak előállított termékei, különös tekintettel a világszerte is elismert Avemar termékcsaládra.

Az Avemar feltalálása óta számos hazai és nemzetközi elismerés birtokosa, 2006-ban elnyerte az év legjobb táplálkozástudományi terméke fődíját, a NutrAward-ot is.