Cikkek

Hogyan járul hozzá az Avemar a hagyományos onkológiai kezelések hatékonyságához?
Erre a kérdésre is válaszolt Dr. Erdős Attila, a Biropharma Kft. orvosszakértője a Praxisban, a Magyarországi Praktizáló Orvosok Szövetségének hivatalos, a minőségi gyógyítás elméletével és gyakorlatával foglalkozó folyóiratában. A cikk itt olvasható.

 

 

A Daganatok.hu portálon  olvasható interjú Gulyás Balázs orvosprofesszorral, neves agykutatóval, a stockholmi Karolinska Intézet PET laboratóriumának egyik elismert tagjával:
http://www.daganatok.hu/20080729-hungarikum-a-rakkutatasban

 

 

Egy debreceni orvoskongresszuson készült interjú Yehuda Shoenfelddel az autoimmun betegségek világhírű izraeli kutatójaval:
http://www.daganatok.hu/20080102-kozos-gyogymod-autoimmun-betegsegekre-e...

 

 

 

2008 szeptemberében Frühling János, Belgiumban élő akadémikus, az ottani országos rákintézetet évtizedeken át irányító magyar professzor nyilatkozott a magyar onkológia, tudomány és egészségügy helyzetéről – ahogy ő látja kutatóként és klinikai orvosként.
http://www.daganatok.hu/20080902-jovobe-lato-egeszsegugyi-rendszer-a-rak...

 

A magyar kutatók által kifejlesztett, itthon és a világ más országaiban régóta elérhető fermentált búzacsíra kivonat fokozza az emlőrák egyes típusaiban a világ legtöbb eladással bíró gyógyszereinek a hatását az ASCO (Amerikai Klinikai Onkológusok Társasága) konferenciáján bemutatott kutatás szerint.
http://www.daganatok.hu/20070919-hatasos-magyar-szer-emlorak-ellen-az-am...

A daganatos betegek félrevezetésének egyik módja az, hogy állatkísérletekben hatékonynak mutatkozó szereket klinikai kipróbálás nélkül javasolnak emberi alkalmazásra. Dr. Telekes András az Országos Onkológiai Intézet főorvosa beszélt arról, hogy mikor „hihetünk” egy rákellenes szerben, merjünk-e a hivatalos gyógyszereken kívül mással is próbálkozni.
http://www.daganatok.hu/20070611-remenyt-arulok-es-igeretes-szerek

 

Szent-Györgyi Albert hagyatéka? címmel jelent meg egy írás a Házipatika.com-on.

http://www.hazipatika.com/topics/sulyos_betegek_taplalkozasa/articles/Sz...

 

 

 

Farkas Elek klinikai onkológus főorvos írásai:

http://www.paramedica.hu/200506/09_prevencio3/index.htm

http://www.paramedica.hu/200710/18_onkologia5/index.htm

 

 

 

 

Egy Avemar összefoglaló az Origo tudomány rovatának 2002. július 1-jén megjelent oldalain:

http://www.origo.hu/tudomany/elet/20020701magyar1.html