Avemar italpor rákbetegeknek

Legújabb fejlesztésünk az Avemar italpor daganatos betegek részére.

A napi adag hatóanyag-tartalma (fermentált búzacsíra-kivonat) nem változott, azonban a granulátumnál megszokott fruktóz helyett stevia édesítőszer, a formuláláshoz pedig kedvező élettani hatású, vízoldható növényi rostok kerültek felhasználásra.

Kategóriájában nagyon kedvező havi terápiás költség!

Ingyenes termékminta igénylés feltételei >> 

 

Az Avemar italpor külső megjelenését tekintve drappos-barnás színű, enyhén narancsos illatú por, tasakokba csomagolva. Két kiszerelésben kapható: 14 illetve 30 tasakot tartalmazó dobozban.

A stevia kivonat előnye, hogy természetes eredetű, nem emeli a vércukorszintet és a kalória-bevitelt, ugyanakkor kellemes, mesterséges utóíz nélküli, édes ízt ad. Az Avemar italpor ízesítését 98% szteviol-glikozid tartalmú, nagy tisztaságú stevia édesítőszer biztosítja, amelynek édesítő hatása 280-szorosa a cukorénak.

2011-ben az Európai Unió is engedélyezte édesítőszerként a Stevia Rebaudiana növény megfelelő tisztaságú (min. 95% szteviol-glikozid tartalmú) standard kivonatát. A Stevia Rebaudiana Dél-Amerikában őshonos szubtrópusi évelő növény. Leveléből készül az édesítésre használható kivonat, amelynek édesítő hatásáért az ún. szteviol-glikozidok felelnek.

Az ízhatás javítása mellett fontos szempont volt, hogy az italpor egyszerűen elkészíthető, könnyen és egyenletesen elkeverhető legyen. A kukorica alapanyagú, vízoldható élelmi rostra kedvező élettani tulajdonságai miatt esett a választás: jól emészthető, cukormentes, kíméli a fogakat, semleges ízű, prebiotikus hatású; glikémiás, inzulinémiás indexe és kalóriatartalma igen alacsony.

A vízoldható élelmi rostok bélflóra egészségére gyakorolt kedvező hatását tudományos vizsgálatok támasztják alá. Az italporban jelenlevő vízoldható rostok előnyösek lehetnek az onkológiai kezelések (kemoterápia) során és az Avemar kiegyensúlyozott felszívódásának megőrzésében is.

1 tasak Avemar italpor nettó tömege 14,5 g, azaz közel 15%-kal, energiatartalma 40%-kal, szénhidrát tartalma pedig 67%-kal kevesebb, mint a granulátumé.

 

Itt elolvashatja a legfontosabb információkat az Avemar italporról.

Itt elolvashatja és letöltheti a termék felhasználói tájékoztatóját.

Itt megrendelheti készítményünket akciós áron a webshopból!

 

 Részletes termékinformáció a granulátumról a jobb oldali menüpontok alatt található. >>>